Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Gonz00

Gonz00

Medlem
  • Registrerad 2012-12-19
  • Senast aktiv 2015-07-01
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Gonz00 har skrivit i forumet.

1

Jag har provat alla möjliga och omöjliga varianter. Ibland hoppar den t o m igång igen, efter jag stängt av den, utan att ha plockat ut den ur hållaren. Detta kan iof bero på att den tappar signalen från stereon under en nanosekund:)

Det enda som fungerar är att stänga av så man inte kan spela via 4g-nätet. Men det är ju ännu bökigare. Jag verkar dock inte vara ensam om problemet. Vore bra om det gick att stänga av alternativet i telefonen så man fysiskt själv måste starta musiken.

Ska kanske tilläggas att det är bilstereos med inbyggd USB, inte USB inbyggd direkt i bilen.

Det har jag mycket svårt att tro då jag har haft iPhone sen 4s och alla modeller sedan dess. Jag överdriver inte om jag säger att jag kört ett 30-tal bilar sedan dess då jag har ett jobb som kräver det. Och det har alltid betett sig såhär. Har fått synka in mina egne låtar i Spotify istället.

Jag tycker tjänsten verkar helt ok. Jag själv kommer dock inte byta förrän det går att stänga av "autoplay"funktionen när man stoppar kopplar in telefonen i bilens USB. Förbannat störigt att behöva stänga av musiken hela tiden.

Har ett knepigt problem jag hoppas någon har ett svar på.

Filmar med Contourkamera och laddar över till ipad med camera connectionkit. Ipaden blir full rätt snabbt så jag flyttar över matrialet till satellite goflex med hackseagate mjukvara. Problemet uppstår när det ska tillbaka till Ipaden. Jag redigerar i Pinnacle studios ipadvariant med den bygger mediabiblioteket från kamerarullen på Ipaden. Och dit lyckas jag inte få filmerna när de väl ligger på nasen. Lösning? Jag har inte med mig dator på resan annars hade det i varit lätt.

Ursäkta nybörjare men exakt vad menas med ren install. Är det återställ, radera allt innehåll och inställningar?

1