Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
phobosman

phobosman

Medlem
  • Plats Täby
  • Registrerad 2012-10-01
  • Senast aktiv 2014-10-22
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen phobosman har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av gabra:

Se upp! Du har väl inte missat de stora problemen med MBP 2011. Om du fortfarande har garantitid eller Apple Care så kontakta apple snarast om datorn krånglar det minsta. Om inte och din dator fortfarande fungerar så råder jag dig att genast rengöra fläktarna och fundera på byte av kylpasta mot processor och GPU. Ev. stäng av externa grafikkortet med något specialprogram för detta. Apple har verkligen klantat till det med denna modell och i slutändan leder denna överhettning till att grafikkortet tappar kontakten med moderbordet. Min MBP 2011 är numera stendöd.

Mer info: http://www.mbp2011.com
eller: https://www.facebook.com/groups/2011mbp/

Jag hade samma problem med min MBP2011, installerade om datorn helt med Mavericks och installerade INTE flash. Nu blir den i stort sett aldrig varm och batteriet räcker mycket längre.

Ursprungligen av kenjon:

De verkar inte ha så många vita 64GB i Täby i alla fall

Jag var där idag vid 13 tiden och köpte en vit 64gb.... värt att notera är att jag först ringde till butiken och frågade, då sa dem att telefonerna fanns, när jag kom till butiken (ca 40 min senare) sa killen att den var slut. Men eftersom jag stod på mig, kollade han lagret och javisst fanns den.

Det verkar som om det kommer in telefoner lite då och då till butiken så ett hett tips är att ringa och fråga innan om ni inte råkar vara på plats.

Fantastiskt butiks-koncept måste jag säga, sjukt mycket personal, smidig hantering och så alltid ett handslag när telefonen lämnas ut.

1