Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Michael Johansson
  • Plats Ystad
  • Registrerad 2012-05-22
  • Senast aktiv 2013-02-18
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Michael Johansson har skrivit i forumet.

1

Bra råd om att markera alla spår med gemensam info som skall ändras. Tack för det!

Vet inte vad jag gjorde men nu kan jag redigera låtnamn i en meny: högerklick på låt, välja info/info. Tidigare var detta gråmarkerat men nu kan jag ändra i "formuläret". Alltid nå´t!

Jag använder senaste version av iTune (den säger i alla fall att det inte finns några uppdateringar), senaste version på iPhone 4S, Windows 7 64 bit Ultimate, Explorer 8, Intel Core 7i mm.

Jag har försökt att döpa om låtarna men hittar ingenstans där jag kan göra detta. Har försökt med att markera låten och högerklicka, klicka på Redigera mm. Hittar inget om Byt namn.

Hur skriver jag in informatinen om okända skivor själv? Jag får inte upp några menyer eller dylikt där jag kan fylla i något. Tidigare har jag rippat och därefter bytt namn i Explorer hur enkelt som helst.

Jag håller på att rippa mina CD-skivor och har problem men låtnamn på en skiva och all info på en annan.

Går det att byta namn på låtar som rippats men som fått fel namn? Jag öppnade Exlorer och bytte låtnamn där, lätt som en plätt, men det medförde att iTunes inte hittar låten. Den finns med i listan men med det gamla namnet och tycks inte kunna uppdatera till det nya.

Sedan rippade jag en annan skiva men då hittar inte iTunes info om min skiva. Det kommer upp två förslag med kinesiska (eller liknande) tecken men inget läsbart för mig. Denna skiva ingår i en serie, Gustav Mahlers symfonier 1 - 10 och det var inga problem med de första fyra symfonierna. Där hittade iTunes kompositör, orkester, dirigent, solister mm. Men inte när jag kommer till femman.

Finns det lösningar på dessa problem som en inbiten PC-användare kan klara av så att han kan lyssna på musik i sin iPhone?

Nu har jag titta på filmsnutten enligt länken ovan. Nu funkar det!

Ett stort tack!

Tydligen gjorde jag de första flyttarna så långsamt att jag inte tänkte på att det skulle gå långsamt och sedan, när jag "övat" ett par gånger gick det för snabbt.

Tack för alla hjälpförslag.

Inget hinder?

När jag flyttat ett antal ikoner och sedan vill fortsätta flytta en till på exakt samma sätt som de föregående så går det plötsligt inte. Nog kallar jag det hinder men jag är kanske inte så van vid äpplets värld ännu.

Jag ger upp!

Inte på min! Jag gör som med de ikoner som redan flyttats men de studsar bara tillbaka, vill inte trilla över kanten till sidan 2 (eller vad det kan heta).

På första sidan ligger nu 13 ikoner varav en är en köpt app. Även denna nedladdade app går inte att flytta. Det enda som går att göra är att flytta runt ikonerna på första sidan respektive andrasidan nu. Det verkar som jag gjort något som låser överflyttning, de redan flyttade går inte att flytta tillbaka till annan sida.

Jag har just tagit en ny, och min första äppelprodukt, i bruk. Jag tycker hela tiden att jag stöter på en massa begränsningar av vad jag vill göra.

Jag försöker flytta runt en del ikoner men det verkar bara vara vissa som kan flyttas till "nästa sida". Exempelvis kunde jag flytta över mappen Game Center och ikonerna Inställningar och Tidningskiosk till sida 2 men inte Videor eller mappen Verktyg. Någon som vet vad jag gör för fel? Eller är det skillnad på ikoner och ikoner?

1