Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Susanne Lövmark
  • Plats Jörn
  • Sysselsättning Galen men snäll
  • Registrerad 2012-04-15
  • Senast aktiv 2012-04-15
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Susanne Lövmark har skrivit i forumet.

1

Tack! Jo jag hade Snow Leopard som jag uppgraderade. Första gången jag loggade in i nya Lion så kom en automatisk "tutorial" upp som jag hade för avsikt att gå igenom hela ordentligt, men gjorde det inte, och nu hittar jag inte tillbaka till den. Kan det ha blivit något fel pga det? Ominstallation?

Hej! Ny här! Har haft min MacBook late 2009 4G och har uppgraderat till Lion 10.7.3. Efter detta har datorn börjat låsa sig så jag måste trycka ned av/på knappen för att bryta detta.

Har klickat i i systeminställningar att datorn ska starta om automatiskt när den "låser" sig men till ingen skillnad. När jag tänker efter kanske det inte är själva datorn som låser sig utan bara skärmen? När jag rör vid plattan så går den ur viloläge och jag ser det fönster jag hade uppe före den gick i viloläge. Men när jag rör på muspekaren så målar den liksom fram den bild som egentligen borde mötas av - där jag väljer konto att logga in på. Himla svårt att förklara - men efter muspekarpilen blir det rutor och jag har upptäckt att om jag fortsätter och drar muspekaren så det blir fler rutor som om jag tvättar bort den tidigare skärmbilden och får fram den första inloggningsskärmbilden - och DÅ kan jag logga in som vanligt.

Det känns ju bra jag hittat ett sätt att slippa trycka på av/på knappen, men det är ju något som inte är som det ska! Snälla - hoppas Ni förstår vad jag menar och att Ni har någon lösning.

MVH Susanne

1