Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
koffas

koffas

Medlem
  • Registrerad 2011-06-14
  • Senast aktiv 2017-03-30
  • Antal inlägg 576

Foruminlägg

De senaste inläggen koffas har skrivit i forumet.

Hej!

Jag har som mål att inom något år bli papperslös och jag har massa dokument, kvitton och liknande som jag skulle vilja scanna in till en PDF. Jag har googlat en del och det verkar finnas rätt smidiga appar för detta ändamål men problemet är att de flesta appar tar fotot och hittar texten och gör den sökbar, vilket är bra. Men jag vill att fotot blir riktig text så man inte ser att det från början är ett foto. Är detta möjligt att göra? Jag kan även tänka mig att köpa en scanner eller något liknande om det inte finns någon app som klarar det.

Tacksam för all hjälp jag kan få!

Senast redigerat 2016-10-07 12:38
Ursprungligen av keptang:

2GB som i 6S.

Perfekt! Ett köp känns högaktuellt.

Någon som vet hur mycket ram det är i iPhone SE? Det som stör mig mest med min 6:a är helt klart begränsningen med 1gig ram.

Jag har haft problemet ett tag nu, det är Påminnelser-widgeten som har fryst (som ni kan se på bilden). Jag har försökt att starta om datorn, har kört safe mode. Men problemet finns kvar.

Jag har senaste versionen av OS X

Då jag använder påminnelser varje dag så är det väldigt viktigt för mig. Tacksam för all hjälp jag kan få!

Skulle tro att dom svenska priserna landar på 1795 och 2295 inkl. moms. Dvs lite mer än 10ggr så mycket som i Amerika, precis som Apple Watch.

Ursprungligen av Segas:

Synd bara att Youtube appen inte längre öppnas i iOS 9, utan man måste hålla in på länken och välja "öppna med Youtube".

Har samma problem när jag ska öppna länkar från Twitter till youtube. Står "hämta youtube-appen" istället för tidigare "öppna i youtube-appen" ja, jag har fortfarande appen kvar.

Fungerar bra via iTunes. Samma problem som många via iPhone!

Hej!

Jag är ute efter ett tangentbord till min iPad Air 2. Jag hade tidigare Logitech ultra-thin till min gamla iPad (iPad 4). Jag kör Smart-Cover till mitt tangentbord och vill helst inte hoppa runt alldeles för mycket mellan tangentbord och smart-cover så jag funderar eventuellt på ett universellt tangentbord som jag kan komplettera smart-cover med.

Vad jag förstått så ska iOS 9 innebära många fler funktioner om man kopplar till tangentbord. Finns det någon begränsning kring det? Behövs det ett nyare tangentbord? (Eventuellt kanske jag kan använda mitt ultrathin keyboard för iPad 4)

Ska använda detta framför allt när jag studerar.

Tar tacksamt emot all hjälp jag kan få.

Jag kör iPhone 6 idag, men kommer garanterat byta när en iPhone på runt 4" kommer med Touch ID.

Apple Watch släpps i Sverige 17 Juli!

EDIT: Nu är det officiellt, redan 17 juli släpps Apple Watch i Sverige.

Senast redigerat 2015-06-26 08:17

Kör duckduckgo på iPhone och iPad men google via disconnect på Macen. Inget snack om att Google har bättre sökträffar, men duckduckgo funkar i de flesta lägen.

Bytte från PC till Mac Januari 2011 och har inte ångrat mig en sekund. Helhetsupplevelsen och användarvänligheten är på en helt annan dimension på OS X, men det tar några veckor att verkligen förstå och ändra tänket, lägg ner den tiden så kommer du nog inte bli besviken. Men viktigt att du inte tänker använda din Mac som en PC utan att du förstår hur Mac och OS X är uppbyggt och börjar från scratch.

Ursprungligen av Megolon:

Det är väl från Twitter det kommer ifrån?

De har betalt för reklamen, ja. Men tycker det borde finnas någon begränsning för hur många gånger man ska se samma budskap? Det är i stort sett den enda reklam man ser.

Alla som har Twitter har nog märkt av den sjukt irriterande reklamen angående iPhone 6/6+ för 10kr. Reklamen är alltså marknadsförd och inget man själv följer och konton byts hela tiden. Finns det någon knep för att slippa skiten? Jag och många, många andra är så sinnessjukt trötta på reklamen. Borde inte Twitter ha något filter för detta?

Jag skulle generellt köra en iPad med dem behoven. Finns många som klarar sig med enbart en iPad idag.