Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
grenhall

grenhall

Medlem
  • Namn Mattias Grenhall
  • Plats Lund
  • Sysselsättning IT-konsult
  • Registrerad 2011-02-07
  • Senast aktiv 2021-08-24
  • Antal inlägg 2205

Foruminlägg

De senaste inläggen grenhall har skrivit i forumet.

Ursprungligen av CekariYH:

Jag vet att denna fanns här på 99mac förut men glömt namnet.

Vill komma med ett önskemål till denna suveräna app.

Brukade alltid ha denna app startad så om jag snabbt ville spara en plats var det bara att trycka med /fingret/tummen på fingertrycksavläsaren så var man inne i appen, dvs två tryck så hade man sparat platsen...
Inte lika enkelt med ansikts-igenkänning då man oftast har mobilen monterad i stående läge och sällan mitt framför ansiktet.

Så, kan den inte bara hålla skärmen vid liv och endast dimma ner den efter ett tag, typ som navigations-appar gör?
Vore jäkligt smidigt.

Vad kul att du uppskattade appen! Det var faktiskt en nära vän till mig som även är fotograf som bad om just det du beskriver. Alltså att bara kunna öppna appen och trycka för att spara platsen.

Nu har det hänt en del sedan 2014 så jag vet inte om jag vågar öppna upp Xcode-projektet och uppdatera allt. Men jag ska ge det ett försök så fort jag har lite tid över. Borde inte vara så svårt att låta den hålla telefonen vaken.

Hej allihop! Det är jag som gjort appen. Har dock inte hängt här på ett tag. Så jag lyckades missa meddelandet.

En otroligt välskött MacBook Pro 15'' som är otroligt välutrustad.

Inköpt 2016-01-10 så ingen garanti finns däremot byttes batteriet hos Apple nu den 30:e augusti för 1995:- och på det tillkommer garanti.

Se bilderna för skick!

Specifikationer:

* 2.5GHz Quad-Core i7-processor.
* 512GB SSD hårddisk
* 16GB internminne
* AMD Radeon R9 M370X externt grafikkort + Intel Iris Pro

Kom gärna med bud om ni tycker mitt pris är helt uppåt väggarna. Har redan köpt en ny MacBook så inga byte är av intresse.

Ursprungligen av kenjon:

Jag laddar min Ring 2 ggr/år. Har också motion detection påslaget.

Vi aktiverar motion detection ungefär 4 gånger dagligen. Annars är det lugnt och stillsamt.

Jag fick precis ett nytt batteri av Ring förra fredagen. Laddade det fullt och satte i det. Idag ligger batteriet på 87%... Så att ja...

Ursprungligen av PaO:

Det har aldrig funnits så stor bredd hos Android än 2018. Och jag tror att mer teknik för mindre pengar fortsätter 2019. Vilka nackdelar har Android specifikt?

Förlåt för sent svar är sällan här längre. Androids största nackdel är att vyerna i UI:t renderas om varje gång vilket leder till att det upplevs som hackigt. Framför allt när man surfar och scrollar snabbt. Otroligt irriterande. Sedan är Googles telefoner med vanilla Android inte tillräckligt bra för mina användningsområden och resterande tillverkare har drabbats av bloatware-hybris. Men annars gillar jag Android. Det är fint och har väldigt många trevliga funktioner. Även om det var längesedan jag testade det nu.

Ursprungligen av keptang:

Ingen bör rekommendera en produkt från Ring. https://www.99.se/artikel/12232-ring-uppges-h...

Ingen på andra stora bolag har access till kundernas produkter eller hur var det?

Personligen skulle jag aldrig kika på Samsung enbart för att Apple tar mer betalt för sina telefoner. Samsung gör absolut snygga telefoner men Android har för mycket nackdelar för mitt användningsområde.

Däremot har jag märkt att jag byter telefon mer sällan numera. Bytte från 7 Plus till X i slutet av förra året men mest för att 7 Plus:en började bli gammal och jag ville ha en mindre telefon. Xs var däremot för dyr. Då är det ändå på bolaget vi köper in telefoner, hade jag köpt privat hade jag nog avvaktat lite till.

Ursprungligen av Zeugma:

Finns inte en chans att jag släpper in något företags onlinekamera i mitt hem. ?

Ring har främst kameror för utsidan av ditt hem så det är lugnt.

PS. Jag vet att de har en kamera för inomhusbevakning men då sabbas mitt skämt.

Nu är telefonerna nästan gratis!

Jag har haft Ring Video Doorbell sedan augusti och det där batteriet håller inte ett år än mindre 1,5 månad. Riktigt uruselt är det faktiskt. Vi stängde av motion detection och jag lovar att vi har kanske 1-2 personer i månaden som ringer på vår dörr. Ändå har jag fått ladda batteriet en gång i månaden sedan köpet.

Kan inte rekommendera den. Alls.

Ursprungligen av grenhall:

Välkommen tillbaka Mattias. Tack! Kul att vara tillbaka!

Bokade 7 Plus Jet Black 128GB idag. Leveranstid 4-10 oktober. Wtf? Fick bekräftelsemail 09:15.

7 Plus Jet Black verkar ha varit superpoppis. Leveranserna nu är November.

Karma var ju två generationer efter i teknik när den lanserades. Enda fördelen är väl för de som älskar GoPro och har sanslöst mycket tillbehör. Annars slår Dji GoPro på fingrarna på alla plan. Har inte beställt dock. Men funderar på det. Har en Dji Osmo som jag inte använder. Känns som detta hade blivit samma sak.

Fick min 7 Plus idag. Ingen större skillnad mot 6S. Men det hade jag inte förväntat mig heller. Är dock inte så lyrisk som många andra. Fin telefon är det iaf. Hemknappen är skum men trevlig.

Någon som vet om Apple byter budfirma i Holland?

Jag har spårat min telefon. Det funkade med DHL Global Mail. Men nu är den på Schiphol och hänger med 130st andra på samma pall.

Senast redigerat 2016-09-30 01:04