Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dagklein

dagklein

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2010-04-14
  • Senast aktiv 2014-04-16
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen dagklein har skrivit i forumet.

1

Efter att ha uppdaterat min MacBook Pro till Maverick så har ett par problem dykt upp. Det gäller apparna Anteckningar och Påminnelser som jag sedan tidigare använt i min iPhone och iPad men inte haft i MacBooken.
Problemet är att Anteckningar och Upplysningar i MacBooken inte uppdaterar till och från iCloud. Det jag skriver i apparna hamnar alltså inte i iCloud och således inte heller i mina andra enheter. Det som skrivs på t.ex. iPhonen hamnar alltså i iPaden, i iCloud på nätet men inte i appen på MacBooken.
Detta hade väl troligtvis varit något att justera i inställningarna om det inte vore för att det faktiskt fungerar ibland. Ibland funkar det, ibland inte. En sidoeffekt är att när Anteckningar och Påminnelser i datorn strejkar så går det inte att avsluta bl.a. Safari på normalt sätt utan jag måste tvångsavsluta.
Ofta så synkar det efter ett tag men det kan dröja vilket kan ställa till det för mig ibland. Andra enheter synkar direkt.
Har någon förslag på hur jag löser dessa problem?

Någon som vet hur man skriver 1/2-tecknet? Det låg tidigare i Specialtecken under vad jag har för mig hette "Siffror och Siffrsymboler" men sedan jag uppdaterade till Lion så verkar både den kategorin och 1/2-tecknet försvunnit.

1