Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
madsensis

madsensis

Medlem
  • Plats Östersund
  • Registrerad 2010-02-22
  • Senast aktiv 2010-07-09
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen madsensis har skrivit i forumet.

1

Hej igen
Jag hade nog tänkt att starta en ny tråd men jag fattade inte hur jag skulle göra. Jag var inne på alla rubriker men begrep ändå inte. Jg är okunnig inte bara på Indesign som du förstår. Ska se om jag får till det en annan gång och ska komma ihåg det där med rubriken. Tack

Lyckligast på jorden - jag fick till det. Tusen, tusen tack. I CS3 står det under "Infoga specialtecken>märken>nästa sidnummer. Det var rätt förut när jag försökte men jag fattade inte för att det kom upp ett "B" i textrutan. När jag gick tillbaka till dokumentet så var det siffror istället. UUUUUNNNDERBART ! ! ! ! Jag kanske återkommer någon gång vid nästa problem. Det strular jämt och tyvärr är jag enveten så jag blir sittande i dagar ibland. Hoppas ni hjälper igen. TACK!!!

Hej igen
Nu har jag försökt sedan jag fick ditt var men det går inte. Under Text>Infoga specialtecken, har jag inte. Jag hittar inte någonstans valet " automatisk sidnumrering". Vad tusan gör jag för fel?
Under "Infoga specialtecken" har jag bara, "Symboler" "Märken", Bindestreck och streck", "Citattecken" och "Annat". Jag har sökt under "Hjälp"fliken men inget där heller.

Hej

Ni verkar vara experter allihop så kanske någon kan hjälpa mig. Jag har inte ens nått upp till amatörnivå. Jag sitter på Mac och i Indesign CS3. Jag har gjort en mall och vill få sidorna numrerade i mallen från 1-32. Omslaget skall naturligtvis inte synas nummer på. Jag försöker i fliken "Sida" under "Numrerings- och avsnittsalternativ". Numreringen syns i paletten men inte på själva dokumentet.

Om någon kan svara så tänk på att jag inte fattar för avanserad vokabulär. Förklara som till ett litet barn. Tackar på förhand

1