Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rolandsson

Rolandsson

Medlem
  • Registrerad 2009-12-22
  • Senast aktiv 2015-11-01
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Rolandsson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Solid:

Jag har på senare tid fått ett väldigt otrevligt problem på halsen. Använder en Airport Extreme med en 1,5 TB USB2-disk kopplad till sig som jag kör Time Machine på. Det har tills för rätt nyligen (OS X 10.6.3?) fungerat perfekt.

Men nu har jag snart en handfull gånger på bara någon månad fått problem med att Time Machine har raderat min backup efter att den slutfört verifikation av mina säkerhetskopior (se bifoagd skärmdum). Förutom att jag blir stående utan backup helt plötsligt, måste jag göra en ny initiell backupp som tar över ett dygn via, ett annars väldigt kvickt, WiFi.

Jag har ca 500 GB på min iMac 27" 2TB disk som backas upp på en 1,5 GB disk. 1,5 GB-disken har inga problem med att köra Time Machine på min sambos MBP (med 10.5.8) med en 100 GB disk och det har heller inte varit några problem med att backa upp min data tidigare, innan jag uppgraderade till OS X 10.6.3 och funktionen "Verifiera säkerhetskopia" tittade fram, om jag inte minns fel.

Jag har testat att formatera om disken jag har som backup-disk, men problemet återkommer ändå. Apples information (Time Machine: About "Time Machine completed a verification of your backups. To improve reliability, Time Machine must create a new backup for you.") var till föga hjälp. Någon här som haft samma problem och löst det?

Läs detta Time Machine: About "Time Machine completed a verification of your backups. To improve reliability, Time Machine must create a new backup for you."

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Programmet är inte uppdaterat sedan 2008, så det är nog tyvärr så att det helt enkelt inte fungerar i Snow Leopards adressbok.

Jo, det kommer upp ett program i progammenyn som går att köra.

Det mesta har nu löst sig. Tack ändå!

Ursprungligen av Capeman:

Vad menar du med att du inte får det att funka? Lite utförligare beskrivning än så krävs nog om vi ska kunna hjälpa dig.

Får inte fram det val som beskrivs med att lägga till adress till telefonnummer vid högerklick i adressboken.

Har provat detta

Fixa adresser till dina kontakter | Macfeber

men får det inte att funka i Snow Leopard.

Någon som har tips om hur man kan få in adresser automatiskt?

1