Hej,

Jag har sedan en månad gått över till Mac (med Pages) privat, men har en PC med word 2007 på jobbet. Jag använder rätt mycket fotnoter i de dokument jag skriver. Så länge det är just fotnoter är allt frid och fröjd, men när jag gör om fotnoterna till slutnoter uppstår ett märkligt problem när dokumentet skickas till min jobbdator. När de öppnas har numreringen ändrats till latinska siffror, dvs i, ii, iii, iv osv. istället för 1, 2, 3, 4... När jag ändrar detta i word och skickar tillbaka dokumentet till min Mac så ser allt ut som vanligt, men lägger jag till en not och skickar tillbaka dokumentet till jobbdatorn (eller till min frus dator här hemma) så är numreringen återigen latinsk.

Detsamma händer oavsett om jag börjar på ett nytt dokument eller öppnar ett gammalt med redan befintliga noter.

Har någon råkat ut för något liknande? Jag misstänker att det det inte har att göra med Pages för samma sak händer med Openoffice. Till att börja med så hade jag word till macen, men kunde inte lägga till fotnötter i gamla dokument utan att word hängde sig, så den lösningen fungerade inte alls.

Jag har ställt samma fråga på apples supportforum, men inte fått ett enda svar. Jag börjar känna mig lite ensam med detta problem.

Tacksam för svar och spekulationer,
/ Per