Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon17399427

anon17399427

Medlem
  • Plats Täby
  • Registrerad 2009-11-18
  • Senast aktiv 2013-03-05
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen anon17399427 har skrivit i forumet.

1

Hej!

Prova kan man alltid göra själv och om du har kunskapen så fungerar det jättebra. Men jag har lärt mig under mina 6 månader i webbranschen (praktiserar bara än så länge) att det finns extremt mycket man inte kan som är viktigt för en hemsida. Jag kan inte påstå att jag är något ess på kodning men jag kan grunderna för att skapa en bra hemsida och sökmotoroptimera i både kod och text.

Jag hjälper gärna till om du behöver hjälp med något eller vill ha någon att bolla ideér med. Eftersom jag inte har någon lång erfarenhet eller ens är säker på att jag är till någon nytta så hjälper jag gärna till gratis för att få erfarenheten och få chansen att lära mig mer.

/Anna

Okej, tack för feedbacken. Är det något som ni tycker ska ändras eller "tas bort"?

Fortsätt gärna med mer kommentarer, är superbra att få feedback:D

Hej!

Jag skulle gärna vilja ha feedback kring hemsidan http://www.strandvagen.se. Det är en hemsida om Strandvägen i Stockholm, dess historia, företag och vad som finns där.

Med designen ville vi ge en hemtrevlig och ombonad känsla.
Tanken med hemsidan är att man enkelt ska kunna hitta vad som finns på Strandvägen och vilka olika tjänster som erbjuds. Den är för tillfället främst riktad till de som bor i närområdet men senare kommer en engelsk version och då kommer den även att rikta sig mot turister.

Hej!

Alla topbanners känns väldigt pixliga och förstorade. Tycker du ska kolla lite på kontrasten osv. för att få bort den oskarpa känslan.

Sedan en sak i texten på startsidan. Du har skrivit "er" med stort E och "ni" med stort N. Jag är inte så förtjust i att använda den typen av svenska, det känns väldigt föråldrat och gammeldags.

Sen en sista sak:) Om ni har några stora samarbetspartner dyl. så är det ofta bra att lägga upp deras logga på sidan. Det inger ett större förtroende hos blivande kunder om de ser att du redan har stora kunder.

1