Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wingman999

wingman999

Medlem
  • Plats Vaxholm
  • Registrerad 2009-08-23
  • Senast aktiv 2011-10-14
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen wingman999 har skrivit i forumet.

1

Tror inte längre att problematiken ligger i telefonen, eftersom det inte gick att överföra musik från den bärbara till Minin via hemmadelning. Måste ha att göra med rättigheter i Minin.

Ja, det är kollat. Försökte en genväg, synkade iPhonen med den bärbara och försökte föra över musiken via hemmadelning, men får ungefär samma felmeddelande där.

Datorn är auktoriserad i iTunes Store.

Köper regelbundet musik via telefonen, och synkar den med iTunes på MacMinin hemma som funkar som mediacentral i huset. Nu vill helt plötsligt inte synkroniseringen funka, musiken förs inte över från telefonen. Får felmeddelandet "Kopieringen till skivan "Macintosh HD" misslyckades. Du har inte tillräckliga åtkomstbehörigheter för åtgärden."

Vad ska jag göra? Har det nått med hemmadelningen att göra?

Kör Entourage 2008 på min MacBook Pro. Synkar kalendern enligt följande Entourage - iCal - Mobile Me - iPhone. Lägger in nya poster både i Entourage och iPhone. Problemet är att det skapas en massa dubbletter, som lägger sig överallt. En kalenderpost kan börja dubbleras, och dessutom läggas framåt eller bakåt i tiden.

Nån som har en lösning på problemet?

1