Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ChrisWai7

ChrisWai7

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2009-02-04
  • Senast aktiv 2011-03-31
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen ChrisWai7 har skrivit i forumet.

1

Det vore väldigt intressant att höra vad ni anser om batteritiden i i 4.3.1 om ni jämför med 4.2.1. För personligen undvek jag att uppdatera till 4.3.1 efter allt jag läst och hört från vänner om de stora bristerna i 4.3.1. Vad rekommenderar ni? - är batteritiden bättre i den senaste versionen om ni jämför med 4.2.1? Finns det några uppenbara anledningar och funktioner som ledde er till att uppdatera?

Tacksam för att få ta del av er erfarenheter!

Christoffer

ska bli jätteintressant att se vad skype kan åstadkomma på iPhone´n. Jag är för tillfället väldigt nöjd med senaste PC-versionen av Skype (4.0) vilken skillnad till tidigare! Ljudet e klockrent nu även ifall jag ringer till USA eller Hong Kong. Hehe, teleoperatörerna kan juh glömma sina intäkter när iPhone användarna börjar använda Skype på Wlanet!

Ursprungligen av Mattias L:

Obundet betyder ju obundet, så i princip så skall man ju kunna köpa en telefon obundet och sedan låsa upp den för andra operatörer för 300kr. I princip altså.....

det här verkar juh för bra för att vara sant. jag tänker i samma banor som dig Mattias. hoppas att det föreligger på det här sättet. men resultatet av dessa handlingar från telia ger juh faktiskt starka indikationer att de vill frigöra sig från hög lagerhållning. i sin tur leder det förstås till tankarna att det är en ny telefon på ingång. eller hur tänker ni?

wow intressant. vad innebär det här? att vi kan köpa iphone 16 gb från telia operatörsfritt?

jag tänkte att jag skulle kunna blåsa liv i den här diskussionen igen, genom att berätta för att IDG har skrivit om Datametrix och Tele2 rätt nyligen. Tele2 säljer iPhone till företag - MacWorld

Vad vet ni om garantier och priser från Datametrix? Jag vet om att Datametric försökte sälja iPhone redan i september men sedan avstannade deras försäljning utan någon förvarning (kanske apples jurister inte var alldeles förtjusta av deras tilltag) idag verkar det som de har börjat sälja igen, vilket för mig till denna tankeställning; jag har min far som befinner sig i Hong Kong just nu, och jag undrar om jag bör köpa därifrån eller från Datametrix. Priset i Hong Kong ligger på 6200 HK dollar = 6500 SEK.

Ursprungligen av butabi:

Det finns de som betalar så mycket faktiskt! Det är mindre trubbel än att importera själv till exempel. Men frågan är om det inte är enklast, och billigast, att skaffa en iPhone med Telia istället.

jag tänkte att jag skulle kunna blåsa liv i den här diskussionen igen, genom att berätta för att IDG har skrivit om Datametrix och Tele2 rätt nyligen. http://macworld.idg.se/2.1038/1.219387/tele2-saljer-iphone-till-foretag

Vad vet ni om garantier och priser från Datametrix? jag har min far som befinner sig i Hong Kong just nu, och jag undrar om jag bör köpa därifrån eller från Datametrix. Priset i Hong Kong ligger på 6200 HK dollar = 6500 SEK.

Ursprungligen av jac:

Vad är det som motiverade dig när du köpte en iPhone?

Jag är själv sugen på att skaffa en iPhone nu när 3.0 kommer i sommar, men jag vet inte om det högre priset motiverar mig tillräckligt. Om jag inte köper en iPhone, så kommer jag att köpa en bra telefon och en iPod Touch. Men jag vet inte huruvida det är värt 2000 eller mer för att ha en pryl istället för två.

Så varför köpte du just iPhone istället för en annan telefon? Vilka andra telefoner kollade du på?

min första tanke är; varför bära runt på två saker när det räcker med en?

Ursprungligen av Rommie:

Det verkar som att Telia inte längre kommer att kräva att kunderna binder på 12 eller 18 månader för att få köpa en iPhone med Abb.

http://www.ilove.nu/blogg/nyheter/iphone-utan-bundet-abbonemang

går det att få detta bekräftat förutom att vänta till måndag förstås?

1