Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johanivansson

Johanivansson

Medlem
  • Plats Danderyd
  • Registrerad 2008-10-24
  • Senast aktiv 2009-05-09
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Johanivansson har skrivit i forumet.

1

En annan konstig grej är att bokstäver ibland försvinner från docken. Det kan stå typ "Saf ri", och "V sa F nder". Någon som varit med om något liknande?

Kanske en lite för bred och allmnän fråga, men min Macbook har börjat att hänga sig då och då.
Det händer oftast när jag är inne på ett forum som heter Pratabas. När jag då trycker alt+cmd+esc har ofta tex även iTunes hängt sig. Vad kan man göra?

j

Jag har en Axiom 25 och jag undrar om det är någon som vet hur man ställer in vad som ska ligga på padsen plus hur man i logic ställer in aftertouchen till tangenterna. Vore grymt... Är rätt oerfaren midiprogrammerare...

j

Igår tömde jag den helt och det första som händer när jag startar den är ett felmeddelande.
Typ "datorn kan inte läsa den inmatade skivan", och den menar inte någon cd-skiva. Antar att den menar hårddisken eller nåt. Känns inte lovande iaf...

Köpte min Macbook på torsdagen efter att den kom ut i USA, och jag har nåt strul med den. Något som framkallar ångest. Jag har fått typ tio Kernel Panics utan att jag vet varför. Ibland lägger ljudet av och datorn säger att den inte kan spela upp ljud. Dessutom brukar det när jag startar upp datorn att den inte kan läsa skivan, när jag inte har nån skiva i.

Någon som känner igen något?

Har varit i kontakt med Apples support, och vi har gjort alla möjliga tester, och de lutar åt att det nog är nåt hårdvarufel. Ångest.

1