Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
qsbpetf

qsbpetf

Medlem
  • Plats Solna
  • Sysselsättning Nybliven MacMini-ägare :-)
  • Registrerad 2008-08-19
  • Senast aktiv 2010-08-15
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen qsbpetf har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Spoilern:

Switchres förstörde min kväll... Ny mac mini... trådlöst tangentbord... ja jäkligt lätt. Nä undvik. Jag är redan trött på min Mini efter 4 timmars SKIT!!!!

Jag hade också stora problem i början men det var bara med Switchres. Resten funkade fint. Kör via VGA mot min 40tum Samsung LCD TV. Har skaffat en FireDTV med Conax-modul för ComHem. Fick uppgradera FireDTV med senaste firmware dock. Laddade ner och registrerade EyeTV 3 som använder FireDTV för digital TV-mottagning. Fungerar klockrent. Riktigt bra bild på SVT HD! EyeTV startar automatiskt i fullskärm när jag slår på MacMinin. Sen behöver jag bara skifta mellan EyeTV och FrontRow med hjälp av den lilla vita fjärren som följde med MacMinin. Använder iTunes för att läsa in alla mina CD-skivor och filmer (mp4 och xvid) som hamnar på hårddisken i garderoben som jag kommer åt via trådlöst LAN.

Med den lilla vita fjärren kan jag nu titta på TV, pausa, spela in via EPG sov samt hoppa över i FrontRow och komma åt musik, bilder och filmer. Fungerar kanon!
Sätter MacMini i sovläge och väcker den igen gör jag också med lilla vita fjärren

/Peter

Ursprungligen av thomasnetboy:

Hej!

Har en Mac Mini 1.42Ghz, 80 Gb kopplad med DVI>HDMI till en SAMSUNG 40 tums LCD TV... efter lite fix o trix med DisplayConfigX så fick jag en knivskarp och perfekt bild på LCDn... DVI e klart överlägset... (VGA är inte i närheten av DVI för att inte tala om s-video)...

Hej. Sitter med den lite kraftigare MacMinin och använder VGA idag till min Samsung 40 tum LCD TV och tycker bilden norde blir betydligt bättre. Exakt vilken modellbeteckning har du på din TV?

Vad jag förstår så kan inte min modell köra DVI från dator pga av någon begränsning av något slag. Dock kan jag köra min Denon DVD-spelare med HDMI mot TVn med kanonbild.

/Peter

1