Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
masaalaa

masaalaa

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2008-08-11
  • Senast aktiv 2009-11-15
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen masaalaa har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av zappee:

Det underlättar om du säger _vilken_ iPhonemodell du har.

my bad, Jag har en iphone 2g

Tja
jag har en iphone som jag jailbreakat, har dock appstore etc i den, alltså finns det inget i den som tyder på att jag använt pwnage-tool, vet att det gjorde det i början, hade cyda och ananas loggan när jag satte på luren.
Nu fins de massa apps jag vill åt, spotify etc, från app.store, men dessa är inte kompatibla med min version, 2.1.
Vad sker om jag uppdaterar till 3.1, måste jag jailbreaka o ha mig igen?
jag är så oteknisk att jag fortfarande inte förstår hur jag lyckades jailbreaka den sist, plötsligt så funkade de bara...

Ja nu står det att HD enheten är skadad. Det skulle alltså inte gå att formatera om datorn? ( är inte speciellt teknisk vilket kanske märks) Gick inte att köra via installationsskivan heller
Tack för svar!

Skulle hålla en PPP på universitetet igår, kopplade då min air till salens projektor. Datorn kände igen projektorn, men ingenting kom upp på duken. Kunde inte öppna PP, då de stod att typsnittsfiler var skadade och borde raderas. ( Klickade OK, men rutorna fortsatte dyka upp och efter femtio OK-klick stängde jag av hela datorn. > Ingen förändring.)
Kopplade sedan ur projektorn, men skärmen på air är fortfarande förvrängd. Har provat att gå in på skivverktyg och kontrollera skivan, där jag får följande meddelande ;

Citat:

Kontrollerar enhet ”HD”
Ogiltigt enhetsfilsantal
Ogiltigt enhetskatalogsantal
Enheten HD behöver repareras.
Fel: Kontroll eller reparation av filsystemet misslyckades.

Reparera skivbehörighet funkar inte det heller, samma meddelande där.
Vad innebär detta och hur fixar jag det ?

Hur fick du bort error 1600? det är precis vad som sker hos mig shareeeeee

Hej!
tar ett djupt andetag innan jag börjar skriva! Kommer säkert få massa svar där folk ber mig läsa äldre trådar, men jag har läst och läst och jag är smått efterbliven!
Jag har gjort allt, försökt med pwnage, ziphone yadayada.
har en iphone 2g. den var upplåst och fixat, när jag fick denna, hade cydia i den. av någon anledning ville jag installera installer.app då försvann ALLT på mobilen. den gick tillbaka till fabriks modus och nu är det bara en ikon på skärmen som visar en usb kabel som ska in i itunes, har installerat om den flera gånger, och följt alla hänvisningar som angetts ovan. Får fran fel 1600, youtubat på detta, men kan inte fixa det ändå, snälla. är det någon som kan hjälpa en helt oteknisk människa jag får hjärnblödning, det går inte!!!!!!
har verkligen provat med allt, det ska ju vara så simpelt...... SNÄLLLLLLAAAAA är det någon vänlig själ som har tålamod!
mvh

1