Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ivarmodigh

Ivarmodigh

Medlem
  • Plats Vellinge
  • Sysselsättning Mac-användare sedan 25 år tillbaka
  • Registrerad 2008-07-07
  • Senast aktiv 2013-03-01
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Ivarmodigh har skrivit i forumet.

1

Tack för tipset. Men...
Som glad amatör har jag med sorg konstaterat att Nya RagTime 6.5 för en tid sedan kostade 729€. (blev erbjuden för 399€ förra julen)
Att investera i FileMaker Pro 11 verkar kosta ca 3500:- (SEK) och därför hoppades jag att t.ex. Bento4, för några hundralappar, tillsammans med t.ex. Pages eller Numbers skulle kunna erbjuda mig det som jag förlorar när min gamla G3Mac helt slutar fungera - inom kort. (Låter som ett tröskverk och bildskärmen ser ut som en 3-D film utan glasögon...) På min iMac kör jag RagTime Solo 5.6.6, som dock inte har någonting som liknar MiniFiler. (Ingen support eller uppgradering erbjuds.) Tacksam för fler tips!

Jag har under många år använt RagTime3 + insticksprogrammet MiniFiler på min gamla G3-a. Nu börjar den gamla trotjänaren säga upp sig och jag saknar desperat ett databasprogram i OSX från vilket jag lika enkelt kan importera registeruppgifter till celler i Numbers eller Pages. Jag vill t.ex. kunna skapa en föreningsmatrikel, som automatiskt uppdateras om jag ändrar någonting i databasen. Det finns säkert någon enkel lösning, men jag behöver tips...

Hur kan jag skapa backup på kom-ihåg-lappar? I det gamla programmet (v.6.0) kunde jag under rubriken "arkiv" skriva ut alla anteckningar och/eller spara dem i pdf-format.
I nya versionen (v.7.0) saknas denna möjlighet, såvitt jag kan se...
Jag kan heller inte köra v.6.0 i min nya iMac.

1