Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Vintrastorm

Vintrastorm

Medlem
  • Plats Trollhättan
  • Registrerad 2008-06-27
  • Senast aktiv 2011-07-20
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Vintrastorm har skrivit i forumet.

1

Jag försöker göra ett script som innebär att när jag stänger spotify så stängs per automatik airfoil också ner eftersom jag inte använder det då.

Jag har dock inte kommit längre än såhär och jag har upptäckt att jag inte har någon aning om hur jag får ett script att köras....

tell application "Spotify"
quit
end tell

tell application "Airfoil"
quit
end tell

[EDIT]

Det måste inte vara ett applescript, automator funkar med. Eller något annat sätt att aktivera en app/stänga en app när en annan app stängs.

Senast redigerat 2011-07-20 21:53

Tack för hjälpen, det fungerade alldeles utmärkt nu.

Jag kopierade häromdagen över en film fårn en dvd skiva rakt in på HDD.
Nu när jag försöker flytta eller ta bort eller byta namn på någon av de två mapparna audio_ts och video_ts så ber OsX om mitt lösenord. Det tycker jag verkar väldigt skumt.

Några tankar? Ska jag skriva in lösenordet? Om det vore någon skit på datorn hade det förmodligen norpat mitt lösenord på ett "smidigare" sätt, väl?

/ Jonis

Vackert, vackert.

Nu är jag inte hemma i sverige förrän om två veckor men jag har en sådan duckhead till min ipod, skulle den fungera till macen? Någon med kvalificerade gissningar eller gedigen kunskap?

Köpt en macbook pro i usa och har problem med adaptrar. Jag vill inte ha någon såndär stor klumpig adapter som konverterat till alla länder som existerar, jag vill ha en liten smidig enkel adapter som konverterar till svenska uttag.

Någon som har några tips på vart man kan få tag på sådana?

En annan sak jag upptäckte är ju att kontaktuttaget i den lilla "lådan" ser ut som en sådan vanlig kontakt till en bandare! Går det att koppla i en sådan? Det blir inte snyggt, men billigt.

/ Jonis

1