Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fredriik

Fredriik

Medlem
  • Plats Borlänge
  • Registrerad 2007-12-27
  • Senast aktiv 2010-05-03
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen Fredriik har skrivit i forumet.

OM nån skulle få samma problem som mig, att ni startar hela proceduren i ZiPhone och den stannar å repeterar texten "BSD root: md0, major2, minor 0" det går inte å hålla in home och på/av knappen den slocknar men startar på samma ställe.

Lösningen är att håll in båda knapparna, när telefonen slocknar släpper du på/av knappen och bara håller in home ( telefonen måste vara ikopplad i datorn) vips så hittar itunes telefonen och du kan därifrån återställa den och sedan köra Ziphone igen så funkar det ,
för mer info http://www.everythingicafe.com/forum/iphone-software/urgent-help-please-23748.html

1. Hur gör man en ny tråd på 99.se ?

Tack, Vi tar nr 2 här då. Transmission 1.0.4 kraschar helt utan anledning, uppdatera nyss är igång i ca 10 sek sen stängs det bara. ? HJÄLP ?!

Ursprungligen av Martin Pettersson:

Hehe, nu kraschade min iPhone och vill återställas. Första gången!

Vilken uppdatering hade du ? Nates eller Dev`s ?
Visst borde turbosim fungera utan problem vid en uppdatering ?

Ursprungligen av oskar.svard:

Jag har löst mitt problem!:D jag tog sim kortet och skickade ett sms från min gamla mobil, sen fungerade den även i iphonen, inte haft med problem. Snackade med halebop de sa att det va något sms service nummer som hade försvunnit. eller nått i den stilen:D:cool:

Hade du vart här hade du fått en puss . !!

den måste väl ligga ute på nätet nånstans så du kan lägga in den manuellt. ? Tjika runt lite.

Det ligger en patch i installer som heter "1.1.3 Soft Upg. Cleaner" "Removes the 300mb image file after upgrading to 1.1.3" . Har dock inte vågar uppdatera min iphone än så jag vet inte hur den fungerar. Har bara sett att den finns hör av dig om det funkar .

Bra fråga, använder åxå turbosim.

Okej :/ . Läste nått om att dem fixat det eller något som skulle fixa det, aja :S , Skulle vart guld om någon kunde rapotera om den funkar sen :S. Koze: hur var det med svenska menyer åöä och övrigt svenskt efter uppgraderingen ? Funkar allt som det ska . ?

Ingen som testat installerat 1.1.3 via Installer. ?

Använder du mac kan du även, skicka låtar via garageband, till din iphone. Skrev lite mer om det här. http://www.99.se/iphone-mobiltelefon/228782-egen-ringsignal-i-iphone.html

Kollade just på videon för att installera ringsignaler via iBrickr, det var ju inte bara 2 saker man var tvungen att göra. Om du har gjort allt dem går igenom på videon på http://cre.ations.net/creation/ibrickr så har jag ingen aning.

Ursprungligen av Palhson:

Ursäktar min ouppmärksamhet. Ingen som vet vad jag gör för fel i iBrickr?

Aldrig använt :/

Ursprungligen av Palhson:

Jag kan inte lägga in ringsignaler, jag har försökt med 1.1.2 + iTunes metoden,
Har döpt om filen till ringtone_name.m4r, och den hamnar under "ringsignaler" iTunes.
Men när jag kopplar inte min iPhone så lägg signalen inte in, den kommer heller inte upp om jag trycker "min iphone-->ringsignaler" det är bara tomt i den rutan,
Och jag har testat att starta om den.

Har även testat att lägga in filen via iBrickr, och det funkar inte heller.

Filen är 5:12 min lång, måste jag korta ner den för att det ska funka!? isf, med vilket program
gör jag det med.

P.S:
å ja jag har läst alla trådar jag har hittat, har suttit är i snart 2 timmar
D.S.

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg, så har dem "spärrat" den funktionen i itunes det senaste man kunde andvända den funktionen var itunes7.4. Och ja den får inte vara längre än 30 sekunder, men det kommer ändå inte funka :/ tyvär. Om du använder Mac så gör som jag beskrev ovan, eller be någon kompis som använder Mac, och sedan skicka filen .

Ursprungligen av oskar.svard:

Mobil: Iphone 1.1.2
Operatör: Halebop
Övrigt: Turbosim
Fel medelande: Sändfel

Hej!
Jag har använta min mobil en dag. Jag skickade några sms under dagen helt utan problem men precis innan jag skulle lägga mig så skrev jag ett sms. Men det stog "sändfel" och jag kunde inte skicka. Jag testade starta om mobilen och testade att skicka till någon som jag inte har i telefonboken men inget hjälper. jag kan ta emot sms helt utan problem och ringa och bli uppringd men det är bra att skicka sms som inte går.
Precis efter jag försöker skicka ett sms så försvinner täckningen och sedan står det iget nät. Sen står det inget sim sen kommer det tillbaka automatiskt.

Någon som har varit med om detta fenomen? Eller någon som vet hur man löser det?

MvH
Oskar Svärd

Oskar om du läser igenom tråden, så ser du att nästan alla har vart med om samma sak. Och som det även nämns så är det ingen som har en direkt lösning på det här, förutom ett nytt sim som koze, för det verkade fungera.