Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
JohanBremberg

JohanBremberg

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-11-14
  • Senast aktiv 2018-11-11
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen JohanBremberg har skrivit i forumet.

Det går inte att nedgradera firmware om du uppdaterat till iOS 4.0, apple signar alla firmware nu. Om du jailbreakat din telefon och sparat dina filer hos Saurik tror jag att det kan funka. Men om du skall bara använda den som hemtelefon är det ju lungt om det går lite långsamt, det är ju trorts allt bara ringa + kanske sms som gäller.

Vad menar du med sånt något man inte ska göra med den? Pratar vi att jailbreak brickat den eller vissa program som man kan installera via cydia?

Jag har själv Icy på min iPod touch 2G och måste säga att jag föredrar ju det framför cydia, då det är mycket snabbare i alla processer och aldrig upplevt problem, klart den är ju på 2.2.1, vet inte om det kan spela någon roll?!

Men har någon annan med iPhone 3GS upplevt samma problematik? Testa även att köra det via purpler4in, hände samma sak när jag skulle installera toolen för att tabort appen som man installerar cydia genom.

Hej!

Jag har stött på ett litet problem med min iPhone 3GS, ,när jag jailbreakat den med redsnow 0.8 och fått in cydia och icy och allt funkar så ska jag installera WinterBoard och för att det ska fungera måste man starta om telefonen och då hänger sig allt, endast äpplet visas och telefonen står still. Testar att reserta den(home+power button 5sek), den startar om och stannar vid äpplet igen. Ända sätt att komma är är att sätta telefonen i restore mode och återställa via iTunes.

Någon som upplevt samma sak? Eller har någon lösning?

Sen en liten extra fråga, har sökt runt men aldrig hittat något svar. Kan man via Jailbreak + installation av olika appz via cydia bricka sin telefon?

/ johan

Hej!

Jag har under senaste tiden börjat uppleva problem med mitt trådlösanätverks kort i min Macbook när jag sitter i windows. Det ska ju klara 54mbps men det står hela tiden mellan 18 och 24 mbps. Och den trådlösa routern står brevid datorn så det är inte räckvidden som det är fel på. Har även märkt att det går allmänt långsamare även i MacOSX.

Finns det något sätt att lösa detta. Kan man uppdatera firmwiren på nätverkskortet i windows utan att man påverkar det i OSX. Eller vad kan problemet vara?


Tack på förhand!

Ursprungligen av kitesurf:

Ser hårigt ut.
Min gamla iPhone for också i asfalten, de bitarna sitter rätt bra. Vad gick ett glas på?
Posta gärna bilder på hur du gjorde, hur än det går

Lycka till!

Totalt får jag punga ut 200 kronor för glas + ett verktyg att öppna iphonen med från ebay. Är det någon som vet var man kan köpa skalpeller i stockholm?

Har tagit sönder det yttersta glaset på min iphone genom att tappa den i asfalten. Touchscreenen funkar perfekt fortfarande. Har beställt en ensamstående glas-skärm från ebay. Alltså BARA glaset inte något annat. Jag planerar att ta bort det splittrade glaset från iphonen och efter det limma fast det nya glaset på touchscreenen.
Jag vet att folk har gjort det men är det någon som har tips eller har läst något?Jag vet att glaset sitter fast med hjälp av limm på touchscreenen. Borde jag ta bort några delar på iphonen för att göra det mindre riskabelt? Det är som sagt en 2g och inte 3g telefon.
Rekommendationer att använda sig av någon verkstad som reparerar undanbedes. De tar 2000 kr för att byta ut hela skärmen (inklusive touchscreenen) för de påstår att de inte går att sära på glas-skärmen och touchscreenen. Något jag tänker bevisa motsatsen.

tack på förhand

Hej!

Jag ringde till Telias kundtjänst och fråga men hon jag fick prata med hade ingen aning och hänvisa bara till hemsidan. Så jag täntke testa lyckan här:

iPhone 3G frn Apple - iPod, snabb surf och inbyggd gps Telia står det: "iPhone 3G kommer naturligtvis att kunna köpas och användas tillsammans med Telias övriga mobila abonnemang."
Denan text tolkar jag som att jag kommer kunna köpa den med Telia Mobil Bingo med 0månaders bidningstid och 99kr/mån.

Dock känns detta inte så troligt då det sedan finns en sida som heter " iPhone 3G med samtliga mobilabonnemang för privatkunder", där man måste tecka med minst 18mån bidningstid. Tycker att detta känns falsk marknadsföring.

Hej!

Jag tänkte köpa den reade iPhone 8gb från 02 i England som nu kostar 169£. Är det helt säkert att man kan låsa upp denna telefonen när man tagit hem den till Sverige?

http://www.o2.co.uk/iphone/activation

Jo orginalen vill jag absolut behålla det är de modifierade bilderna jag stör mig på. Tänkte bara om det fanns något sätt jag kan få iPhoto att skippa att göra en modifierad version utan bara vända på själva orginalet?

Okej jag förstår, men om jag inte vill att iPhoto ska skapa/göra några ändraring går det då? Eller måste jag helt enkelt importera in dem via Bildinsamlig istället då?

Jag vill liksom inte fylla upp med min hårddisk med en massa modiferiade bilder som i självaverket bara är dubbleter av orginalet.

Jag skulle importera in mina bilder via iPhoto sen sen skulle jag leta rätt på dem. Och högerklicka på iPhoto Library och visa paktets innehåll, i mappen som öppnad märker jag att det finns två mappar Orginals och Modified, i Modified ligger massor med samma bilder som i orginals bara att de är nerskalade och tar mindre plats, jag vill bara ha en uppsättning av mina bilder så att de inte tar massa plats.
Så min frågor är;
1. Varför gör iPhoto så här?
2. Kan jag göra någon inställning så det inte blir så här i fortsättningen?
3. Kan jag ta bort bilderna i Modified-mappan utan att det händer något med mina bilder?

Tack:)

Jag har försökt installera Daemon Tools på min MacBook när jag har Xp igång, dock får jag blue screen emellanåt och det fungerar från och till. OBS Jag använder detta i syfte att köra egen gjorda ISO-filer av bilder, dokument ect. ej priatkopierade filer.

Det jag undrar är om det är om någon har stött på samma problem eller om det finns något annat program man kan använda som fungerar bättre på Mac när man kör windows.

Tack