Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Berguven_glenn
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2007-10-29
  • Senast aktiv 2010-01-29
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Berguven_glenn har skrivit i forumet.

1

Den som sa att "kartongen är anpassad för lastbil" får nog läsa på lite mer, enligt trackinginfon på mitt köp av 24" Imac så var den i USA den 24:e och i Europa den 25:e. Samma månad.

Tjo, behöver hjälp:

Om jag köper en Elgato hybrid, kan jag se DVB-T HD (SVT HD mao) via den? Jag är lite osäker på när folk pratar om MPEG2 (som i svaret av Johan ovan), är detta 720p?

Det enda jag kan hitta om HD-stöd är på Macotekets hemsida (och där står det endast att diversityn klarar HD) samt på Elgatos amerikanska sida, men den versionen som säljs i staterna verkar vara en annan variant än den som säljs här (verkar ha presenterats nyss på någon mässa). På den europeiska sidan står det exakt samma sak som på den amerikanska, men där det i USA står "HDTV" står det här DTT:

http://www.elgato.com/elgato/int/mainmenu/products/tuner/hybrid/product1.en.html
http://www.elgato.com/elgato/na/mainmenu/products/hybrid/product1.en.html

(Det är skillnad på länkarna)
Försökt få svar från macoteket, men de verkar inte prioritera att svara folk som vill köpa prylar av dem.

Tack på förhand

Var det inte några japaner som höll på med ännu högre upplösning, typ 4560x(4560*(9/16))? Fast det kanske är det som är 4k. Isf var det senast jag hörde att det var typ tio år fram i tiden?

Prestandaskillnad lär väl endast minnet bidra med, själv har jag 360 GB och tycker det räcker. Man behöver inte hamstra och snart kommer Airdisk eller vad den heter

1