Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
prettychaos

prettychaos

Medlem
  • Plats Örnsköldsvik
  • Registrerad 2007-09-27
  • Senast aktiv 2009-12-23
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen prettychaos har skrivit i forumet.

1

Jag tror Widde var ute efter ett fodral (precis som jag) som är gjord för den nya, tunnare, alumacbooken. Alla dessa nämda är ju gamla grejor..
Har hört att macbook air-fodral kan passa riktigt fint.. fast då kan det ju vara smart att prova i butik innan så det verkligen passa å blir som man tänkt sig!

Så återigen. Ingen som vet några sleeves tillverkade för den nya macbooken?

hade först leveransdatum 7-10 november, vilket senare blev ändrat till den 5:e.. Idag är det den 10:e och för några timmar sedan knackade det på dörren. Det tog tid men nu är den här, sjuukt nöjd!

Någon som fått paketet levererat utan att erhålla trackingnr?

Någon som vet om UPS levererar inom hela Sverige? Jag bor numera i Luleå och hoppas att detta sköts av ngn annan speditör så man åtminstone kan få ett litet telefonsamtal innan de kommer och knackar på och förväntar sig att man är hemma. Vilket egentligen inte hade vart ngt problem om de hållit de tider som de "utlovat" när man spårar paketet, då hade det ju bara vart att hålla sig hemma leveransdagen. Hur som helst ser jag fram emot att, förhoppningsvis, få min macbook (2.0) på onsdag

Jo det verkar ju som at den komprimeras till 480x320 vilket inte är kul när man vill zooma

När jag lagt in ett gäng bilder vill jag ju kunna zooma in på dem och fortfarande få skärpa. Alltså, går det att föra över bilde och behålla orginal upplösningen på dessa?

1