Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
undegaard

undegaard

Medlem
  • Plats Örebro
  • Registrerad 2007-09-14
  • Senast aktiv 2011-05-04
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen undegaard har skrivit i forumet.

1

Hej!

Jag har bredband från telia fiber. Jag skulle vilja ha det trådlöst till dator, ipad, ps3 och så vidare. Jag köpte en Linksys E2000 som jag trodde det bara skulle vara att stoppa in i väggen och köra mer eller mindre. Uttaget ger med sladd internet till min Macbook Pro. Efter installationen av modemet kommer jag åt modeminställningarna trådlöst via datorn men något internet får jag inte. Inte heller om jag sätter in en andra sladd men då från modemet till datorn fungerar det. Tar jag dock bort allt fungerar internet när man tar det rätt från väggen.

Jag pratade med linksyssupporten och tydligen stödjer inte E2000 ADSL. Finns det något sätt att få det att fungera ändå (inställningar eller annat jack typ)? Eller behöver jag någonting mer?

Eller fungerar det så som jag tänker om jag skulle skaffa en sådan?
Netgear DGN2200 ADSL-modem med inbyggd trådlös N-router!

Tack!

Ursprungligen av kenjon:

Ladda ner .ipsw-filen manuellt (t ex från iclarified) och håll nere kringla (på Mac) eller ALT (på PC), tror jag det är, när du klickar på Återställ. Finns beskrivet i annan tråd här.

Ja, det har man ju testat några gånger, men apple är ju för dryga. Står att jag inte får nedgradera till den mjukvaran. Har du 3GS eller 3G?

Ursprungligen av Don Boo:

Samtal 3 med Telia support: radera .ipsw-filen i bibliotek/iTunes/iPhone Software Updates/ Återställ sedan iPhonen och läs tillbaka säkerhetskopia.

Samma resultat, dvs efter återställning funkar internetdelning. När jag sedan läser tillbaka säkerhetskopian faller det bort igen.

So finally, jag ger upp och återställer som ny telefon i iTunes och gör om all synk i i Tunes.... men nu funkar internetdelning igen + att jag slängde en drös med apps som jag ändå inte använder.

Tack alla för goda tips. Tur för operatörerna och Apple att det finns expertis på nätet, när dom bevisligen inte själva kan leverera produkter som fungerar

Hur gör du för att återställa som ny telefon i iTunes? När jag trycker på återställ får jag upp 3.1 uppdareingsrutan...?

Ursprungligen av jonas@ahlund:

Vad gäller iPhone 3.1 & internetdelning så slutade det att fungera och krävde att man ställde in internetdelningen på nytt. Sen funkade det bra.
Men jag har noterat ett annat problem med 3.1; när jag lyssnar på t.ex. en podcast och via kontrollen på headsetet pausar (för att tala med nån...) så hänger sig telefonen i kanske hälften av fallen. Det tar några minuter för den att komma igen. Irriterande!

Vad har du för operatör? Har du en oofficiell operatör och olåst mobil, eller kör du på ordginal? Om du har en fabriksupplåst (det är oss det har drabbat) var fick du tag på inställningarna?

Ursprungligen av kenjon:

Fabriksupplåsta??? Det var dåligt... så om man betalar 300-350 kr till Telia eller 3G för upplåsning, så blir man av med modemfunktionen hos vissa operatörer? Eller menar du de man köper i Belgien/Italien som är upplåsta från början?

Min är från Australien så min är fariksupplåst från början, vet inte hur det är med dom man låser upp, det borde fungera eftersom det verkar ha med att Apple inte tillåter andra än de officiella operatörerna att använda tethering.

Vet inte om det kan tänkas fungera, men är det någon som har en sådan fil kvar?
Jag uppdaterade nämligen till 3.1 och vart av med min tethering, men om jag får en sån fil och slänger in på min mobil, kan det tänkas fungera?

Eller är jag helt borta?

Vad detta handlar om är fabriksupplåsta telefoner som inte använder de officiella operatörerna 3, telia eller telenor.

Så vi vet att det fungerar för er:)

Men för oss andra, några lösningar?

Ursprungligen av MRM-Racing:

Jag hade samma sak och återställning fixade inte det dock en rätt ipcc fil gjorde susen.

Vad har du för abonemang och vart hittade du denna ipcc fil?:)

Hallå där! Är det någon här som har lite kul info om detta?

Vore kul att få lite tips om när det kommer släppas lite roliga AR appar som går att använda, än så länge är det ju bara London och Paris som har användning för detta (+ Yelp) vad jag vet. Har ni några sjysta länkar till AR-grejs så langa hit!

(Gick visst inte att ändra rubriken, men menar såklart augmented reality)

Hejsan! Jag har senaste modellen av den vita Macbooken. Funderar på att uppgradera ramen till dessa: Corsair MAC Memory PC5300 DDR2 (Komplett.se - Corsair MAC Memory PC5300 DDR2 4GB KIT,)

Kan dessa tänkas passa, eller har ni något tips vad prisvärda 2x2 modeller som fungerar?

Tack för svar:)

Hey! Jag har testat med de där mms-inställningarna för tele2, men får det ändå inte att fungera, någon som har några tips eller något?

Se[BBB]e: Tack! Det fungerade för mej!:)

Jag skulle just fråga det jag med! Nej men det står typ. 232, eller 125 och så vidare. Är det en räknare elelr vad kan det vara? Finn ju ingen manual med så man kan ju inte kolla det där direkt.

Den största nya grejen är väll coverflow?

1