Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pronger

Pronger

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2007-08-23
  • Senast aktiv 2010-07-20
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Pronger har skrivit i forumet.

1

Problemet löst!!

Om någon får samma problem så gå in under

Hjälpmedel--Mus och styrplatta---mustangenter ska stå på AV

fattar inte hur den kan ha hamnat på PÅ men men nu är det löst

nej inget som ligger och stör. uppgraderade tiger till leopard idag och problemet löser sig INTE! vad kan det vara? någon som har något förslag?

ja. glömde skriva det. helt nya batterier

Har ett konstigt problem. Har ett Apple Wireless Keyboard den ny varianten och en macbook jag kör tiger på. När jag skulle koppla in tangentbordet ikväll via bt så funkar varken siffror eller bokstäver men ljusstyrka, volym och dom andra funktionerna fungerar. Har startat om det och datorn. Parkopplat igen och då fick jag ju skriva in siffrorna och godkänna med enter funkade fint men jag kan fortfarande inte skriva siffror eller bokstäver. blir galen vad kan felet vara?

Tänkt uppdatera mitt tiger till leopard. Undrar hur mycket ledig plats jag behöver på hårdisken när jag startar uppdateringen?

Tack för all hjälp är utomlands för tillfället och hann inte få det att funka innan jag åkte men ska försöka få till det när jag kommer hem.

tack tack

har telia som internetoperatör.

ska testa det, tack för hjälpen

Har en mac mini och en macbook. Har ett trådlöst nätverk hemma med minin som mediacenter trådlöst kopplad till en AE med två externa hårdiskar med all min musik, film och foton. Skulle vilja nå detta nätverk från min macbook när jag inte är hemma via internet. Någon som kan hjälpa mig

1