Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
gustaved

gustaved

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2007-07-26
  • Senast aktiv 2016-07-15
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen gustaved har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av PaO:

Bara nattklockan är värd en extra tusenlapp

S7 Edge är lysande både estetiskt och användar mässigt och den 2 augusti kommer äntligen världens bästa telefon Note 7 edge

Går man på rykten är det inget som slår den i år

Oppo find 9 slår den för mina behov om alla rykten stämmer.

Jag har dumt nog (snålt) tagit den ur en extern hårddisk som reades ut och använder nu det chassit till den gamla disken. Tror garantin rök där... Det som jag funderar på är omhårddisken inte går ner i vila. Det ska den väl göra när man bara sitter och slösurfar lite. Den här känns som att den snurrar konstant.

Hej.
Jag bytte hårddiskdisk i min macbook pro idag men upplever ett vinande ljud från den nya disken. Mkt irriterande. Disken är en Samsung SpinPoint M7 HM500JI.
Har någon liknande erfarenhet?

Ursprungligen av Iphone77:

Enligt recensionen jag läste klarade den 7,5 timmar loopandes en DVD.

Ja det är därför jag blir så fundersam.
Vad ska man göra första gången man får den egentligen? Nu är det 8 minuter kvar sen är batteriet slut. Får se hur det går sen då. Vill ha lite mer än 6 timmar iaf.

BTW, jag följde den här kb-artikeln.
Bärbara Apple-datorer: Kalibrera datorns batteri för optimala prestanda

SJälv hämtade jag ut en 13" 2.4 (lillskiten) igår. Batteritiden är dock inte 10h. Runt 5 säger mätaren och det ser ut att stämma. Skärmstyrkan är runt halva och lite slösurf. Känns lite trist men jag läste att man ska ladda det helt och låta den stå i några timmar för att sedan rycka sladden och använda datorn tills bateriet är helt dött för att batteriet ska "lära sig". Ni andra som får 13" , kan ni skriva om hur batteriet är på era eller är det standard med lite sämre kapacitet i början?

(jag har testat med förra generationens mbp och de höll runt 7 timmar när jag testade som jag gör nu.

Tackför hjälpen.
Nästa gång ska jag vara lite mer specifik och berätta det jag gör alltså.

Ha!..
Nu fungerade det när jag gjorde enligt tips.

Tack

Jag har gjort allt detta förutom att starta om datorn mellan installationen. Har firefox gömt några inställningar någon annanstans än i application support som måste bort?

Jag tyckte också att det borde vara fel på installationen men nu fungerar ju inte den andra läsaren heller. Testade nu att installera camino men det är dött där med.
I Stainless (webläsare) får jag meddelandet: can't connect to host.

Det känns som att det är någon inställning med "little snitch" som ligger kvar eller något liknande?

kom gärna med fler idéer. JAg vill gärna använda firefox ibland.

Jag uppdaterade till 3.5 här om dagen men upptäckte igår att det inte längre går att använda firefox till internet. Det finns ingen kontakt alls. Eftersom jag vanligtvis använder opera så har jag inte märkt av det förrens igår.

Det enda fel som jag själv har lyckats hitta är att det står " Uppdateringens XML-fil är vanskapt (200)" när jag försöker uppdatera den. Jag har slängt bort och ominstallerat firefox och dess preferences men det är samma fel. Idag testade jag även webläsaren stainless med samma fel. Safari och Opera fungerar dock som vanligt.

Jag har även installerat littlesnitch men avinstallerat det programmet häromdagen men kan det ligga något skit kvar från det som påverkar?

Tacksam för hjälp!

Det löste sig genom att starta om finder. :">

Hallå

Jag har ett störande problem.
När jag lägger filer på skrivbordet så syns dom inte på skrivbordet men dom syns om jag tittar under skrivbord i finder. Hur kan jag få fram dom så dom syns på själva skrivbordet.

Problemet verkar uppstå då jag släpper filen på skrivbords "ikonen" i finder. Som sagt så ligger den i den mappen men visas inte när jag tittar på skrivbordet. Jag har spaces igång men det är samma skrivbord (trodde först filerna la sig på det "andra" skrivbordet men icke,

Hjälp vore uppskattat

1