Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
1pernilla

1pernilla

Medlem
  • Plats Karlshamn
  • Registrerad 2005-09-02
  • Senast aktiv 2021-01-07
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen 1pernilla har skrivit i forumet.

"Dreamweaver för alla" från Pagina vänder sig både till mac och pc.

Hej!
Jag har fått ett problem i Dreamweaver 8. En sida med 2 frames (jag vet att man inte ska jobba med frames, men den är gjord innan jag visste bättre) iaf har jag gjort flashtext i leftframe för att öppna i mainframe, men sidan öppnas plötsligt i eget fönster.

Är ingen kodare, men har varit runt på nätet och kollat efter hjälp. Hittade på ett ställe att det var fel på getURL("main.htm", "display"), men jag hittar inte det i min kod.

Kan någon hjälpa mej?

Nedan är koden:

<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/...','width','79','height','15','title','Startsida','src','start','quality','high','pluginspage','http://www.macromedia.com/shockwave/download/...','bgcolor','#CCCCCC','movie','start' ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/..." width="79" height="15" title="Startsida">
<param name="movie" value="start.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#CCCCCC" />
<embed src="start.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/..." type="application/x-shockwave-flash" width="79" height="15" bgcolor="#CCCCCC"></embed>
</object></noscript></td>

Vet inte om det blir så fortfarande, men någon gång har jag fått in wordtext som har färgen auto i färglådan den blir då i cmyk ersätt den isf med svart så löser det sig.

Menade inte som skrivbordsbild. Jag vill dra bilden för att lägga den på skrivbordet. Funkar inte med ett bibliotek bränt på en CD eller med de delade bilderna från en annan mac, men går bra med de jag laddat in från en kamera.

Om man har både bootcamp och Parallel kan man använda samma program eller måste man installera dem i båda?
Har hört att man kan använda drivrutinerna från bootcamp-CD i parallel för att få rätt drivrutiner. Hur gör man i parallel då?

Kul för dej! Finns det någon inställning någonstans?

Trodde jag också, men det funkar i min gamla imac, med samma version på programmet.

Minnet tar slut när jag ska göra en högupplöst pdf, och det behöver inte vara någon stor fil det handlar om. Kan man tilldela programmet mer minne eller är det ram-minnet som är för litet. 1GB?

Kan inte längre dra ut bilder till skrivbordet från IPhoto. Varför?

Xor

Hej!
Jag kör Xor i Virtual PC. Hur gör jag för att få in det gamla i en nyinstallerad PC (parallel). Har kört 1 1/2 år första räkenskapsåret och gjorde då misstaget att börja med att ha ett förlängt räkenskapsår. (Skulle ha lagt till ett halvår senare istället.) Nu har jag påbörjat ett nytt räkenskapsår, men det gamla är inte klart så jag vill ha med det också.
Har backup månad för månad. Vad väljer jag för att få in allt i programmet.
Tacksam för hjälp.

Med nyinköpt XP funkar det som det ska. windowsmiljön ger mej dock huvudvärk och får mej att fundera på terminalglas. Känns bra att vända tillbaka till macen…

Har kollat det är tydligen en CLC 3200 pga rippen, men nu har jag fått Canon att fatta att det inte är min installation det är fel, har drivrutinerna som finns att ladda ner, men får ändå inte ut något. Skriver jag med en allmän skrivare eller postskript-skrivare funkar det, men då kommer jag ju inte åt funktionerna som är skrivarspecifika. Canon jobbar på det säjer de, hur lång tid det tar vete gudarna, men jag ligger på…

Tack alla för ert engagemang speciellt Frazze…

Ja, men troligtvis är det något strul med skivan. Hembränt och troligtvis feldöpt skiva.

Gjorde nytt och får då upp: No boot device availble, press enter to continue. CD är i men det kommer bara upp en ny rad.

CD:n är vald som startskiva. Ska autostart vara på?
När jag klickar i fönstret försvinner det bara. inga speciella meddelande i fönstret.