Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
soundallot

soundallot

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Jobbar med macen i musikproduktion. Främst med Pro Tools.
  • Registrerad 2005-07-26
  • Senast aktiv 2011-06-25
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen soundallot har skrivit i forumet.

1

Bloomberg är gratis, funkar kanon och stämmer in på alla de kriterier du angav.

Ursprungligen av Torkel:

soundallot,

Har du kollat in pxoes inlägg tidigare i tråden!?;)

Lycka till,

- Torkel

Ja, jag hade kollat men fattade inte först att jag kunde se själva adressen som jag behövde, men det var bara att högerklicka på 96kbit länken och välja kopiera länkadress.
Nåja, ibland är man inte helt på banan från början. Tack för hjälpen i alla fall.

Någon som kan adresserna till de lokala P4-stationerna? Jag har provat lite olika troliga alternativ men inte hittat rätt.

Jag har också köpt ett sådant kit till en av mina 1 gen iphones, men jag har inte vågat prova att byta glaset än. Har bara en liten spricka. Har sökt runt på många forum och det verkar som att det är lättare att byta glaset på tidiga 1 gen telefoner och att det är betydligt mer och hårdare limmat på lite nyare. Vet inte om det stämmer. Men som sagt, om du vågar prova får du gärna berätta hur du gjorde och hur det gick.

Gör det i iTunes så ska de komma in i iPoden vid syncning.
Bara att högerklicka på det aktuella albumet och välja "hämta bildmaterial" såvida albumet finns på iTunesstore. Annars får du googla fram bilder på egen hand.

Time Capsule är apples nya trådlösa hårddisk/router som är skräddarsydd för att användas som backupdisk tillsammans med osx backupverktyg Timemachine i Leopard.

Alltså lär det nog vara något annat program ni är ute efter. Vilket vet jag inte, har inte fått min iphone än, men den är på väg.

Bränn mappen med alla låtarna till en skiva och stoppa in den i macen.
Öppna iTunes.
Gå till arkiv - Lägg till i bibliotek.
Markera mappen på skivan med alla låtarna.
Klicka på öppna.
Klart.

Har ni kollat in http://e-tjanster.pts.se/Map/

Det är en sändarkarta som tillhandahålls av post och telestyrelsen. Här skriver man in en adress och får sedan upp alla mobilmaster på en karta. Om man klickar på en mast ser man operatör samt vilken styrka de sänder med.

Hade varit intressant om ni som har problem knappar in en adress där ni ofta har problem och en där ni sällan har problem och jämför med masternas data.

Då kan man ju undra hur det fungerar i Tyskland och England. De har ju likadana iphones som vi använder här nu, och de borde ju rimligtvis ha lika tätt med gsm-master som vi har här i Sverige.

Är det någon med Telia som har provat 2.0 betan? Om så är fallet, har det blivit någon skillnad?

Hej!
Min huvuddator är en iMac G5 men nu har jag skaffat en Fujitsu-Siemens Scaleoview W19-1 skärm till min andra dator som är en Powermac G4 400 mhz med ett ATI Rage 128 pro grafikkort i. Problemet är att jag inte kan få rätt upplösning på skärmen.

Rekommenderad upplösning för skärmen är 1440x900 eftersom det är en widescreen skärm. Jag har den inkopplad på DVI-utgången på mitt grafikkort. Jag kör OS 9.2.2 på denna datorn. När jag ska välja upplösning i inställningarna i datorn finns inte den upplösningen med, så nu är jag tvungen att ha den på 1280x1040 och det är ju ingen widescreenupplösning vilket gör att bilden inte får rätt proportioner.

Nu till frågan:
Kan jag göra något för att kunna ställa in den upplösningen? (1440x900)
Eller är det så tråkigt att mitt grafikkort inte klarar av widescreen formaten? I så fall, finns det något billigt som rekommenderas som klarar det?

Tack på förhand.
/ Olof

Ofta fungerar det precis som det ska. Datorn skickar dokumenten till utskrift som den ska och skrivaren sköter sitt. Men när datorn har varit igång ett tag och haft några program igång går det ofta inte att skriva ut längre.

Antingen får jag meddelandet "Ett oväntat fel har uppstått" när jag försöker skriva ut, eller så händer det ingenting alls. Om jag startar om datorn fungerar utskrifterna som vanligt igen. Någon som har en aning om vad det kan bero på? När det händer går det alltså inte att skriva ut från något av mina program. Jag har provat i word, förhandsgranskning, adobe reader, firefox och photoshop men det är samma problem överallt.
/ Olof

1