Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sibi4403

sibi4403

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-04-13
  • Senast aktiv 2020-12-03
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen sibi4403 har skrivit i forumet.

1

En liten uppföljning:
Beställde iPad 64 3G i tisdags på eftermiddagen.
Onsdag kl 10.45 går jag till posten och hämtar ut det.
Fick löpande SMS info om paketets status.

Bazula.se, klockrent!

Nu väntar dotterns födelsedag på söndag. Då blir det iPad + tvillingkort från Telenor, fri surf!

Vi får se hur länge hon får ha den ifred. Måste nog låna den litet då och då tror jag...

Bazula.se, ett par killar i bla. a Tidaholm säljer iPad och litet annat. Trevliga, snabba, och rimliga priser, i varje fall på iPad.
Beställde min i går vid 14.30. Kl 16.40 fick jag ett SMS från Posten om att mitt paket var inlämnat och på väg till mig. Så den lär anlända i eftermiddag, knappt ett dygn senare. Fraktkostnad 69 spänn. Perfa.

Här och var finns litet input om att de är bra och det fungerar fint. Och, efter samtalet med dem, svarade direkt, och info från Posten verkar det stämma.

Betalar 8.800 för en iPad 64 3G. Något dyrare än om man bor i UK, eller Frankrike, men jag är ju inte där. Garantin hanteras genom att man skickar iPad till dem och de hanterar resten. I och med att iPad kommer officiellt till Sverige kommer världsgaranti att fungera och därmed kan du lämna in den hos vilket serviceställe som helst. Men först då.
De köper in sina från USA och Australien bland annat.

Hej 99mac. Efter 17 års Macanvändande var det väl dags att börja sticka ut huvudet (ännu inte hakan) och se sig om i forumvärlden.
Jag arbetar som konsult i kommunikationsfrågor, marknadsföring och strategiska målgruppsfrågor för företag och organisationer. Det blir många olika möten och spännande samtal. Ett ständigt lärande.

Jag har under årens lopp hunnit med Plus, SE, SE30, Classic, LC475, iBook Shell, PowerBook G3, Powerbook G4 15' och nu sedan snart ett år PB G4 17' 1,5 MHz. Vårt hemmakontor med Airport-nätverk fungerar fint. En basstation och tre AP Express med två anslutna rendezvousskrivare.

Klurar en del kring hur man hanterar familjefilmer etc till DVD etc. Det är inte alldeles självklart att få det lika smidigt som det verkar vara på demos. Märkligt, vad?

Jag ser fram emot intressanta samtal tillsammans med er alla.

1