Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fredrik Broman
  • Plats Karlshamn
  • Registrerad 2005-04-02
  • Senast aktiv 2010-09-01
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Fredrik Broman har skrivit i forumet.

1

EVE Online på MBP C2D fungerar också väldigt bra kan jag meddela.

Jag får exakt samma felmeddelande och samma symptom på min MBP C2D. Någon som vet varför? Jag har provat att "reparera" alla program, samt avinstallera VC helt och hållet och gjort en clean install. Nästa steg är väl att avinstallera och rensa alla spår av hela CS3 och installlera allting på nytt...

Någon som sett detta innan och vet vad man kan göra åt det?

Ibland när jag väcker min MBP från vila så ser skärmen ut så här (efter att jag skrivit in mitt lösenord):

Jag har inte kunnat komma på en gemensam faktor för när det uppstår, men det sker i ca. 10% av väckningarna. Jag kan klicka runt som vanligt, men det är ganska svårt att se vad man pysslar med. Att stänga locket och sen väcka den igen hjälper inte, jag måste starta om datorn helt.

Har sedan nån dag tillbaka problem med att Mail låser sig när jag hämtar e-post. Har inte gjort några ändringar i inställningarna alls, och jag kan inte komma på vad problemet är.

Här är en screenshot på min Aktivitetsvisare. Totalt kaos som synes!

Jag har efter lite testande märkt att alla mail hämtas från mina båda konton, men att inget händer när progress-bar nått 100%... Nån som vet vad detta kan vara?

Tjena!

Jag har råkat köpa en DVI-I kabel som inte passar i min ViewSonic-skärm. Nån som vet om man kan typ dra ut de fyra pinsen som skiljer den från en DVI-D och ändå få det att funka?

Inlägg nr. 17 000 i "Aktuella rykten"!

Säkert bara undangömda tillfälligt för att bromsa ryktesspridingen.

Dessutom kan jag tänka mig att det sätter en del press på Apples servrar när varenda tekniskt forum/tidskrift/blog länkar till bilderna. Det blir många klick

Ska man gissa att sajten lanseras 00:00 inatt? Alla nya features som dyker upp beror ju säkert på att Apples tekniker just i detta nu sitter och aktiverar dem, en efter en.

Skaffade Mac Mini för en månad sedan och har inte satt igång min PC sedan dess.

1