Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Magnolia

Magnolia

Medlem
  • Plats Botkyrka
  • Registrerad 2005-01-26
  • Senast aktiv 2006-12-06
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Magnolia har skrivit i forumet.

1

Mitt bidrag till OSX heaven. Sämre bildkvalité pga upload-funktionens begränsade uppladdning.

let's see what Steve got for us...

Har inte vågat ta steget till att uppgradera till 10.3.9 med tanke på eventuella bieffekter. Jag är osäker på reaktionen från min relativt nya iMac G5. Vid en uppgradering, kommer mina fläktar att blåsa på så hårt att maskinen lyfter. Alla ni som har uppgraderat till 10.3.9 och har en iMac G5 kan väl säga vad eran erfarenhet är av den sista pantern i djungeln. (.9 dvs). Är det värt att laga något som inte är trasigt?

Försökte härom dagen att spela upp en .avi fil i Quicktime. Hade .avi markerat i MIME-inställningarna. När jag sedan försökte spela upp filmen kom en ruta upp som förklarade att jag inte hade den rätta instickningsfilen eller nåt liknande. Filmen kunde aldrig visas... Vad är mitt problem. Tacksam för svar. PS. Jag fyller år idag

Det är oftast Verdana, storlek 8 som används (tex här). Jag tror att apple.com använder Geneva. Vad har du tänkt på för projekt?

hej alla mac fantaster. Ny på forumet och om några dagar kommer jag att beställa en 17'' iMac G5. Så ni som håller koll på antalet omvända till den ljusa sidan kan snart lägga till ytterliggare en till på listan. Mac für alles!

1