Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lone_fox

Lone_fox

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2005-01-16
  • Senast aktiv 2013-04-02
  • Antal inlägg 183

Foruminlägg

De senaste inläggen Lone_fox har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Nattvandran:

Har samma problem med min ipad 2 och har lämnat in den 2 ggr
ämne samma fel uppstår, otroligt dåligt av Apple

Det handlar mest troligt om ett fysiskt problem, nämligen korrosion. Hade samma sak på ett par iPhones 4 som jag löste med "5-56" som man sprayar ytterst försiktigt ovan knappen. Sen försöker man trycka och få ner smörjmedlet runt knappen. Det viktiga är att det inte får bli för mycket så det kan rinna in under skärmen. Det löser man genom att luta hela mobilen så att det är fall från själva displayen mot knappen.

Steg 2 är att efter att det fått torka i säg 15-30 min köra en omgång spray i dock-kontakten och försöka nå knappen därifrån med. Tänk på att det inte får krypa in under skärmen. Bingo!

La precis till både facebook-chat och messenger (msn) direkt i nya betan, mycket nöjd och bye bye trotjänaren adium

Cocoon ger stöd för MSN
Cocoon - The MSN plugin for iChat

Facebook har nu eget stöd för iChat som också fungerar med betan.
https://www.facebook.com/sitetour/chat.php

Kör vidarekoppling så blir allt kanon vad jag själv sett. Inga nollor syns fast samtalet går via den fasta anknytningen.

Ring 990 *21* 00 dittmobilnr# lägg på. Nu vidarebefordras allt med korrekt formatering så länge det går inom Telias nät så är det vad jag förstått helt gratis, ENJOY!

Täckning påverkar väl också batteritiden. Är det verkligen så stor skillnad så att du kan säga att det du gör med mobilen och andra faktorer som internet, mobiltäckning är så marginella att det verkligen måste bero på att det är problem med mjukvaran?

Har själv en 3G och en 3Gs och har inte märkt något speciellt. Kan ju iofs vara något du installerat, eller att du har en låt som är viss långt med ett visst namn eller kanske att du har två kontakter som båda innehåller en bokstavskombination som gör att det skapar någon konflikt så att en process loopar, vad vet jag, operativsystem är komplexa. Har du provat med en helt ren installation?

den ändrar tyvärr färg, gulnar och blir mörkare med tiden. har haft IS på 3 iphones nu och jag tycker att det är klockrent så länge man inte har en vit iphone. i början av veckan fick jag en svart 3gs så den fick sig en omgång direkt, men jag hade en annan framsida den här gången från en annan tillverkare (hårdare och glattare yta)

det är en viss tröghet i invisible shield, nästan som segt, tunt gummi - bra som skydd och grepp, men bromsar mina kvicka fingrars skärmåkande.

Hm, jaibreak gör att man inte vågar tro det till hundra procent. Har bytt bort min iPhone 3G mot en HTC hero (första intrycket bra men i längden oerhört frustrerande) tills min beställda 3GS kommer då ska jag syna din upptäckt!

Ursprungligen av mikaelmd:

Vet inte varför, antagligen en uppdatering, men det funkar för mig nu.

Har du jailbreakat och ändrat något eller funkar det helt original med iPhone och centrex? Sms? Samtal?

Ja, så bör det vara. Jag har sett en person som tagit en bild på sin bil på en tom parkeringsplats. Då kunde man se det från typ google maps kartor, exakt vart han stod och åt vilket håll han tog bilden. Ganska smidig funktion för att veta på vad man tagit bilder på. Har inte kvar länken till där jag såg funktionen men tar för givet att det inte var något påhittat

hoho, jo, han lär nog få invänta ett nytt lager damm

2G som i första generationen iPhone så är det nej. iPhone 3G och iPhone 3GS har stöd för A2DP.

det var tråkiga nyheter. en iphone med centrex är en dryg upplevelse. fy.

Någon som vet ifall det blivit någon nytt om centrex-nummerproblem med två nollor? Förhoppningsvis händer det något iom OS 3.0.

Brodit har gjort nya aktiva hållare till iPhone 3G som man kan använda valfri laddkabel till. en kabel med ljud ut på som ovan vore en bra kombo. Är det senaste USB-laddningen på den?

så det fungerar med centrex, vid mobilsamtal och sms?