Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
antonmedmacen

antonmedmacen

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-03-13
  • Senast aktiv 2011-06-18
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen antonmedmacen har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Jetwash:

Nu verkar det mesta live feed sidorna lagt av...

Gizmodo Liveblog funkar fint

Jag har en Canon pixma ip5000 skrivare där jag får streck i utskriften. Den är kopplad direkt till min Imac med os 10.5 men var tidigare kopplad som nätverksskrivare i min airport extreme. Jag kan inte hitte var jag gör en rengöring av skrivarhuvudena. När man går in i skrivarinställningarna i systeminställningar och väljer pixman så finns det inga inställningar eller alternativ att välja för det. En testsida har jag lyckats skriva ut genom att hålla inne en knapp på skrivaren. Enligt manualen, som verkar lite föråldrad, ska man göra så här:

Open the BJ Printer Utility dialog box. (1) Double-click the hard disk icon where the printer driver was installed, the Applications folder, and then the Utilities folder.
(2) Double-click the Printer Setup Utility icon.
When using Mac OS X v.10.2, double-click the Print Center icon.
(3) Select the name of your printer from the Name list and click Utility.
When using Mac OS X v.10.2, select the name of your printer from the Name list and click Configure.
(4) Select the name of your printer from the Product list and click Maintenance.

Problemet är att jag inte hittar nåt som heter "Printer setup utility".

Tacksam för hjälp!

Ursprungligen av Yes:

Jag har det i dag, vecka och månad.

Yes!!

Hur syns det i månad? Jag har försökt ställa in som bilden men får det bara att synas i dag o vecka

Finns det nåt sätt att bli av med originalprogrammen?

Är det någon som har koll på vad som behöver göras?

Tack! Nu kan jag koppla upp mej mot servern och komma åt mappar och filer. Tyvärr har jag fortfarande inte fått skrivaren att fungera. Det är en Konica Minolta PagePro 1038mf och jag har inte lyckats hitta några drivrutiner för mac endast win. Jag försökte lägga till den som IP-skrivare, skrev in skrivarens IP-adress och försökte med Allmän PostScript-skrivare (då jag ej har drivrutinerna). Jag verkar fortfarande inte få någon kontakt med skrivaren. Gör jag något fel eller behövs det ändras något på servern/skrivaren?

Ni som fått era skrivare att funka. Har ni drivrutiner för dom eller kör ni som Post-Script? Har själv en Konica Minolta PagePro 1380mf på kontoret som jag inte lyckats skriva ut på än. Den går via en NAT-server och PC-datorerna har inga problem med den.

Jag sitter på ett kontor med trådlöst nätverk och en NAS-server med gemensamma filer och en USB-skrivare inkopplad. Dom andra har PC-datorer själv sitter jag med en MacBook med OS 10.4.11. Problemet är att jag inte hittar NAS-servern och att jag inte vet hur man installerar skrivaren som är kopplad till den. När jag trycker på ikonen Nätverk finns det inget där. Hur gör jag för att komma åt filerna och skrivaren?

a!

Det var tips nr 2 jag var ute efter... Tack så mycket!

Finns det nåt sätt att zooma ut kalendernvyn så att man ser en större del av dagen på samma gång?

hur gör man det? jag kan bara ominstallera hela OSet..

Jag försökte göra en ominstallation men den säger att jag har en senare version installerad än den på skivan. Går det inte att bara installera själva programmen? Eller helst att välja precis det program jag vill ha...

Det ligger inget iSync där men man kanske kan installera om det från startskivan?

Hej!

Jag skulle behöva en förklaring till hur jag ska göra för att synkronisera kalender och telefonbok mellan min macbook och min K750-lur. Jag har förstått att man ska använda iSync men vet inte var jag hittar programmet nånstans?

Nu har jag lagt upp en ny profil i brandväggen men det står fortfarande att jag är firewalled på Azureus... Jag läste att man kunde ställa in portarna i routern också. Jag har en Airport Express. Hur gör man då och skulle det kunna hjälpa?