Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kidde82

Kidde82

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2007-03-11
  • Senast aktiv 2009-10-22
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Kidde82 har skrivit i forumet.

1

Tjena och tack alla!

Ja riktigt surt att bli av med den, fick nytt sim-kort igår och kör med min gamla N95:a som känns antik i jämförelse...

Jag har mobileme men inte aktiverat funktionen för att lokalisera den, dock ska jag testa att fjärrrensa den utifall att.

Jag hade även kodlås på telefonen men gissar som redan sagt att det är enkelt för nån som kan att komma förbi. Gissar dock att jag inte blev rånad av en über-hacker...;)

Element44: Tack för länken, dock så kan det bli svårt att hitta den på det viset med hela göteborg som sökfält.

Nu har jag fått papper från försäkringsbolaget och inväntar papper för polisanmälan. Sen är det bara att hoppas att allt går igenom så jag får en ny mot självrisken och att försäkringsbolaget inte tar för lång tid på sig. En sak jag inte tänkt på är hur Telia har det med lagret av iPhones, hoppas de finns så de räcker åt mig så man slipper vänta på det också!

Tack för alla svar och sympatier!

Tjena!

I fredags blev jag bestulen på min 3 månader gamla iPhone, riktigt surt. Så på lördagen ringde jag Telia som spärrade mitt sim-kort, sedan polisanmälde jag den för att få diarienumret, ringde åter Telia som då kunde spärra hela telefonen genom IMEI (?) numret.

Min fråga är nu, finns det nåt sätt för tjuven att komma runt denna låsning? Och isåfall, behöver han/hon systemåterställa den eller nåt?

Det jag är ute efter är om tjuven kommer ha möjlighet att komma åt mina mail, sms, facebook och andra personliga prylar som fanns på den?

Tacksam för svar!

Mvh

Christian

1