Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johannes Ekstrand
  • Registrerad 2001-12-19
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Johannes Ekstrand har skrivit i forumet.

1

hmm, det ryser i min kropp när ni nämner en hybrid dator med glada miner... det är min värsta mardröm... ska det vara mac så ska det .. inte något annat tjaffs.

Jag förstår inte heller riktigt vad Apple skulle vinna på att utveckla en hybrid dator... :rolleyes:

Citat:

lägg också märke till att iMacen leveras utan Windows och diskettstation

hahaha..... ja och det betalar iaf jag stora summor för att slippa

Hmm en graj för alla er som vill ha något liknande i Södra "Sverige" ta bron över till DK och åk till Radiohuset i Köpenhamn... där kommer Apple DK ha sitt!

Att tycka våld är underhållande är ingen ny företelse, det har barn/vuxna gjort i alla år. När man inte spelade tv spel sprang man runt med "trä bössor" som Emil och "pangade" på varandra.

Att "njuta" av detta i en digital form tycker jag inte är något fel, snarare bara en förbättring.

varför kopierar du inte bara skivan rakt av??... mycket lättare...

Hmm har den Philips kameran äns drivisar för OS 9???... visste jag inte.. har en sån som jag vann en gång men jag har aldrig fått den att funka.[/LIST]

Hejsan, angående andra lurar kopplade till iPod. Min granne äger ett par Sony v-500. Riktigt grymma lurar! Han har för tillfället en MD från sony. Han diggar ljudet med v-500 lurarna från MD:n, men när han kom in här en dag så provade vi att koppla v-500 lurarna till iPod!! Ja jäklar i hoppet. Det blev ett extremt mäktigt ljud. Grannen sa själv att lurarna hade aldrig presterat så bra någonstans innan. Men själv nöjer jag mig med de medföljande lurarna som jag tycker är underbara för att bara va ett par små öronproppar!

/Johannes

//
Så lustigt för jag har ett par likadana lurar och har redan tänkt tanken mer än en gång o koppla dom till min förhoppningsvis kommande iPod..
//

[ 04 Februari 2002: Meddelandet ändrat av: Jürgen B ]

hehe!! denna 0.20 version är underbar!!.. man kan ju komma in på servrar som tvingar en att ha [BBB].... för när man komemr in står det att programmet kommer skicka en vidare till en low speed hubb men det verkar precis som att Java versionen inte fattar det så man stannar online på BBB servern )=) shyst!! Men när kommer riktiga DC för OS X?

Jag kör en gammal PowerMac G4 400 PCI... Jag kännde en stark förbättring av ljud-styrkan när jag uppdaterade till OS X. Jag har min dator kopplad till min stereo och allt funkar underbart!! Tack Apple

Jag kör nästan bara OS X nuförtiden. Classic ligger på min HD men det är OS X jag bootar upp i varje dag. Det ända som jag inte kan använda som jag använder ofta är Toast... min USB brännare stöds inte av Toast 5.1 i OS X... förresten? någon som vet om man kan ta hem extra drivisar för en Que USB för Mac OS X... det skulle vara great.

1