Samsung dementerar att Note 7 ska säljas på nytt

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

I tisdags rapporterade vi att Samsung #Galaxy Note 7 ska börja säljas i Indien och Vietnam i form av modeller där batterierna som var orsaken till att mobilerna självantände skulle bytas ut.

Den koreanska sajten Hankyung gick igår ut med uppgifter om att #Samsung bestämt sig för att på nytt sälja Galaxy Note 7 efter vissa justeringar av hårdvaran. Enligt Hankyung hade Samsung uppgett att dessa mobiler skulle säljas i Indien och Vietnam. Nu publicerar Mashable en artikel där de säger att de varit i kontakt med Samsungs indiske talesperson som dementerar påståendet.

”Rapporten om att Samsung planerar att sälja korrigerade Galaxy Note 7-mobiler i Indien är felaktig.” säger talespersonen till Mashable.

Uttalandet avslöjar dock inte om Note 7 kommer att säljas på nytt i andra länder än Indien.

Kommentarer
9 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.