Samsung dementerar att Note 7 ska säljas på nytt

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

I tisdags rapporterade vi att Samsung #Galaxy Note 7 ska börja säljas i Indien och Vietnam i form av modeller där batterierna som var orsaken till att mobilerna självantände skulle bytas ut.

Den koreanska sajten Hankyung gick igår ut med uppgifter om att #Samsung bestämt sig för att på nytt sälja Galaxy Note 7 efter vissa justeringar av hårdvaran. Enligt Hankyung hade Samsung uppgett att dessa mobiler skulle säljas i Indien och Vietnam. Nu publicerar Mashable en artikel där de säger att de varit i kontakt med Samsungs indiske talesperson som dementerar påståendet.

”Rapporten om att Samsung planerar att sälja korrigerade Galaxy Note 7-mobiler i Indien är felaktig.” säger talespersonen till Mashable.

Uttalandet avslöjar dock inte om Note 7 kommer att säljas på nytt i andra länder än Indien.

Kommentarer
9 svar

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.