Samsung dementerar att Note 7 ska säljas på nytt

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

I tisdags rapporterade vi att Samsung #Galaxy Note 7 ska börja säljas i Indien och Vietnam i form av modeller där batterierna som var orsaken till att mobilerna självantände skulle bytas ut.

Den koreanska sajten Hankyung gick igår ut med uppgifter om att #Samsung bestämt sig för att på nytt sälja Galaxy Note 7 efter vissa justeringar av hårdvaran. Enligt Hankyung hade Samsung uppgett att dessa mobiler skulle säljas i Indien och Vietnam. Nu publicerar Mashable en artikel där de säger att de varit i kontakt med Samsungs indiske talesperson som dementerar påståendet.

”Rapporten om att Samsung planerar att sälja korrigerade Galaxy Note 7-mobiler i Indien är felaktig.” säger talespersonen till Mashable.

Uttalandet avslöjar dock inte om Note 7 kommer att säljas på nytt i andra länder än Indien.

Kommentarer
9 svar

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?