Samsung dementerar att Note 7 ska säljas på nytt

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

I tisdags rapporterade vi att Samsung #Galaxy Note 7 ska börja säljas i Indien och Vietnam i form av modeller där batterierna som var orsaken till att mobilerna självantände skulle bytas ut.

Den koreanska sajten Hankyung gick igår ut med uppgifter om att #Samsung bestämt sig för att på nytt sälja Galaxy Note 7 efter vissa justeringar av hårdvaran. Enligt Hankyung hade Samsung uppgett att dessa mobiler skulle säljas i Indien och Vietnam. Nu publicerar Mashable en artikel där de säger att de varit i kontakt med Samsungs indiske talesperson som dementerar påståendet.

”Rapporten om att Samsung planerar att sälja korrigerade Galaxy Note 7-mobiler i Indien är felaktig.” säger talespersonen till Mashable.

Uttalandet avslöjar dock inte om Note 7 kommer att säljas på nytt i andra länder än Indien.

Kommentarer
9 svar

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.