Samsung Note 7 återupplivas

Samsungs omtalade mobil Galaxy Note 7 kommer tillbaka i en säkrare variant som ska säljas i Indien och Vietnam.

De som tror att historien om Samsung #Galaxy Note 7 är över efter att telefonerna återkallats och #Samsung listat ut vad om orsakade felet mistar sig. Nu väcks telefonen till liv igen.

Den uppger den koreanska webbplatsen Hankyung [Google-översatt från koreanska], som skriver att Samsung på nytt kommer släppa Note 7 med uppdaterade och mindre självantändande komponenter. Rapporten hänvisar till Samsung, som uppger att de kommer släppa en mobil med ett batteri som har en lägre batterikapacitet, från 3 500 mAh till 3 000-3 200 mAh.

Samsung kom i sin rapport fram till att det som orsakade de överhettade batterierna var kraftfulla batterier som hade för lite utrymme att naturligt expandera på. Samsung planerar att byta ut skalet men behålla innanmätet så intakt som möjligt.

Än så länge har Samsung åtgärdat 98 procent av de 3,16 miljoner enheter som såldes innan Note 7 återkallades. 200 000 av dessa enheter användes under testerna och Samsung beräknar att de totalt har 2,5 miljoner enheter kvar att åtgärda. De omgjorda Note 7-enheterna kommer främst säljas i Indien och Vietnam.

Kommentarer
2 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.