Samsung Note 7 återupplivas

Samsungs omtalade mobil Galaxy Note 7 kommer tillbaka i en säkrare variant som ska säljas i Indien och Vietnam.

De som tror att historien om Samsung #Galaxy Note 7 är över efter att telefonerna återkallats och #Samsung listat ut vad om orsakade felet mistar sig. Nu väcks telefonen till liv igen.

Den uppger den koreanska webbplatsen Hankyung [Google-översatt från koreanska], som skriver att Samsung på nytt kommer släppa Note 7 med uppdaterade och mindre självantändande komponenter. Rapporten hänvisar till Samsung, som uppger att de kommer släppa en mobil med ett batteri som har en lägre batterikapacitet, från 3 500 mAh till 3 000-3 200 mAh.

Samsung kom i sin rapport fram till att det som orsakade de överhettade batterierna var kraftfulla batterier som hade för lite utrymme att naturligt expandera på. Samsung planerar att byta ut skalet men behålla innanmätet så intakt som möjligt.

Än så länge har Samsung åtgärdat 98 procent av de 3,16 miljoner enheter som såldes innan Note 7 återkallades. 200 000 av dessa enheter användes under testerna och Samsung beräknar att de totalt har 2,5 miljoner enheter kvar att åtgärda. De omgjorda Note 7-enheterna kommer främst säljas i Indien och Vietnam.

Kommentarer
2 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.