Samsung Note 7 återupplivas

Samsungs omtalade mobil Galaxy Note 7 kommer tillbaka i en säkrare variant som ska säljas i Indien och Vietnam.

De som tror att historien om Samsung #Galaxy Note 7 är över efter att telefonerna återkallats och #Samsung listat ut vad om orsakade felet mistar sig. Nu väcks telefonen till liv igen.

Den uppger den koreanska webbplatsen Hankyung [Google-översatt från koreanska], som skriver att Samsung på nytt kommer släppa Note 7 med uppdaterade och mindre självantändande komponenter. Rapporten hänvisar till Samsung, som uppger att de kommer släppa en mobil med ett batteri som har en lägre batterikapacitet, från 3 500 mAh till 3 000-3 200 mAh.

Samsung kom i sin rapport fram till att det som orsakade de överhettade batterierna var kraftfulla batterier som hade för lite utrymme att naturligt expandera på. Samsung planerar att byta ut skalet men behålla innanmätet så intakt som möjligt.

Än så länge har Samsung åtgärdat 98 procent av de 3,16 miljoner enheter som såldes innan Note 7 återkallades. 200 000 av dessa enheter användes under testerna och Samsung beräknar att de totalt har 2,5 miljoner enheter kvar att åtgärda. De omgjorda Note 7-enheterna kommer främst säljas i Indien och Vietnam.

Kommentarer
2 svar

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.