Samsung Note 7 återupplivas

Samsungs omtalade mobil Galaxy Note 7 kommer tillbaka i en säkrare variant som ska säljas i Indien och Vietnam.

De som tror att historien om Samsung #Galaxy Note 7 är över efter att telefonerna återkallats och #Samsung listat ut vad om orsakade felet mistar sig. Nu väcks telefonen till liv igen.

Den uppger den koreanska webbplatsen Hankyung [Google-översatt från koreanska], som skriver att Samsung på nytt kommer släppa Note 7 med uppdaterade och mindre självantändande komponenter. Rapporten hänvisar till Samsung, som uppger att de kommer släppa en mobil med ett batteri som har en lägre batterikapacitet, från 3 500 mAh till 3 000-3 200 mAh.

Samsung kom i sin rapport fram till att det som orsakade de överhettade batterierna var kraftfulla batterier som hade för lite utrymme att naturligt expandera på. Samsung planerar att byta ut skalet men behålla innanmätet så intakt som möjligt.

Än så länge har Samsung åtgärdat 98 procent av de 3,16 miljoner enheter som såldes innan Note 7 återkallades. 200 000 av dessa enheter användes under testerna och Samsung beräknar att de totalt har 2,5 miljoner enheter kvar att åtgärda. De omgjorda Note 7-enheterna kommer främst säljas i Indien och Vietnam.

Kommentarer
2 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!