Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Apple TV med 4K-stöd kan komma i år

Apple testar en version av Apple TV med stöd för upplösningen 4K, och den nya maskinen kan lanseras redan i år.

#Apple släppte den fjärde generationens #Apple TV under hösten 2015, och det var den första varianten med operativsystemet TV OS och stöd för appar och röstassistenten Siri. Däremot kritiserades den svarta lådan för att inte kunna visa videomaterial i upplösningen 4K.

Nu uppges Apple testa en ny modell av Apple TV, denna gång med fullt 4K-stöd och dessutom en bättre färgåtergivning av videomaterialet. Enligt en rapport hos Bloomberg kan denna femte generationens Apple TV lanseras redan i år.

Apple har inte avslöjat hur många Apple TV de sålt, men bolagets finanschef Luca Maestri sade under den senaste kvartalsrapporten att försäljningen gått ner jämfört med föregående år, då enheten var ny. En uppdaterad variant skulle bidra till att ge försäljningen en skjuts.

Läs också vår guide: Ta kontroll över din Apple TV.

Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.