Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Automatisk ljuduppspelning för videoklipp i Facebook-flödet

Inom kort kommer en uppdatering till Facebook som gör att videoklipp i ens flöde börjar spela ljud automatiskt.

Under den senaste tiden har #Facebook fokuserat en del på video, bland annat satsade de på livesändningar under fjolåret. Hittills har det dock varit möjligt att scrolla förbi videoklipp i flödet på ungefär samma sätt som de flesta andra poster. Videon börjar då spelas upp utan ljud när användaren scrollar förbi den och vill användaren höra ljud får en klicka på videoklippet i fråga.

Snart blir det ändring på detta rapporterar Android Police. Facebook har börjat rulla ut en uppdatering som innebär att videoklipp i ens nyhetsflöde kommer att börja spelas med ljud automatiskt. Om du scrollar förbi videon slutar både den och ljudet att spelas upp, precis som tidigare. En glad nyhet för alla som inte är nöjda med den nya funktionen är att den går att stänga av.

I nästa uppdatering kommer det även gå att spela videoklipp i ett litet fönster i nedre högra hörnet, på samma sätt som det går att göra med Youtube. I sin satsning på video kommer Facebook inom kort även komma till Apple TV där det ska gå att titta på videoklipp som vänner lagt upp via Apple TV. Facebook ska även komma till Amazon Fire TV och Samsung Smart TV.

Vad tycker du om Facebooks nya uppdatering. Kommer du stänga av funktionen så fort den dyker upp eller är det en välkommen förändring?

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.