Facebook kommer till Apple TV

Facebook bekräftar att de snart kommer att släppa en app för Apple TV, med fokus på video.

#Facebook kommer snart att finnas på din #Apple TV. Det bekräftar det sociala nätverket i ett meddelande. Det hela är en del i en bredare satsning på video som Facebook gör, och Apple TV-appen kommer därför ha fokus på videor personligt utvalda för användaren. Facebook skriver:

– Vår videoapp för TV är ett nytt sätt att njuta av Facebook-videor på den stora skärmen. [..] Med appen kan du se på videor delade av vännner eller sidor du följer, de populäraste live-videorna från runtom i världen och rekommenderade videor baserade på dina intressen.

Den nya Facebook-appen kommer enligt Facebook snart att lanseras till Apple TV, Amazon Fire TV och Samsung Smart TV. Fler plattformar kommer framöver.

Kommentarer
3 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.