Facebook kommer till Apple TV

Facebook bekräftar att de snart kommer att släppa en app för Apple TV, med fokus på video.

#Facebook kommer snart att finnas på din #Apple TV. Det bekräftar det sociala nätverket i ett meddelande. Det hela är en del i en bredare satsning på video som Facebook gör, och Apple TV-appen kommer därför ha fokus på videor personligt utvalda för användaren. Facebook skriver:

– Vår videoapp för TV är ett nytt sätt att njuta av Facebook-videor på den stora skärmen. [..] Med appen kan du se på videor delade av vännner eller sidor du följer, de populäraste live-videorna från runtom i världen och rekommenderade videor baserade på dina intressen.

Den nya Facebook-appen kommer enligt Facebook snart att lanseras till Apple TV, Amazon Fire TV och Samsung Smart TV. Fler plattformar kommer framöver.

Kommentarer
3 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.