Apple sponsar säkerhetskonferens

Apple är huvudsponsor för konferensen Bsides i San Francisco, med fokus på datasäkerhet.

Igår och idag pågår konferensen Bsides i San Francisco, där temat är säkerhet. Organisationen Bsider är icke vinstdrivande med målet att sprida kunskap om informationssäkerhet.

En av huvudsponsorerna för årets konferens är #Apple, som den senaste tiden på flera sätt blivit en mer aktiv aktör inom dataforskningen. I december meddelade Apple att de skulle börja publicera sin forskning kring artificiell intelligens, och representanter från Apple deltog i konferensen Neural Information Processing Systems.

Övriga sponsorer för konferensen Bsides är bland andra Fitbit, Tripwire och Netflix. Även Google och Dropbox är sponsorer, men utan att ge finansiella bidrag.

Skriven av Jakob Nilsson

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!