Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple börjar publicera sin AI-forskning

Apple ska börja publicera sina forskningsresultat kring artificiell intelligens.

För första gången ska #Apple låta sina forskare publicera sin forskning rörande artificiell intelligens, rapporterar Bloomberg. När den digitala hjälpredan #Siri presenterades 2011 verkade Apple ligga i framkant när det gällde smarta röstassistenter. Sedan dess har både Google och Amazon lanserat egna AI-assistenter i form av Google Assistant och Alexa. Apples Siri bedöms av många ligga efter konkurrensen i dagsläget.

En av anledningarna till att Apple har halkat efter i utveckligen av Siri tros vara att företaget har varit ovilligt att ge sin information till andra och hållit sina forskare från att publicera rapporter i vetenskapliga tidskrifter. Detta har nu ändrats. I måndags höll Russ Salakhutdinov, en av Apples chefer för AI-forskning, ett tal på konferensen Neural Information Processing Systems i Barcelona. Under talet visade Russ en bild med texten "Kan vi publicera? Ja. Vill vi samarbeta med akademin? Ja."

Enligt Bloomberg har Apple haft svårt att anställa de bästa forskarna inom ämnet eftersom de inte fått publicera sin forskningsresultat, vilket vanligtvis är en stor del av det akademiska arbetet och ett värdefullt sätt att få konstruktiv kritik kring sitt arbete.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.