Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV-appar kan nu vara lika stora som i IOS

Apple ger nu appar i TV OS möjligheten att vara lika stora som appar i IOS, det vill säga 4 GB istället för de tidigare 200 MB.

Ända sedan lanseringen av fjärde generationens #Apple TV har utvecklare haft en maximal storleksgräns för appar på 200 MB. Igår meddelade Apple att de utökar detta till 4 GB. Detta gör att appar till TV OS nu kan vara lika stora som appar till IOS, och #Apple själva säger att detta kommer skapa en "mer fulländad, bättre och rikare användarupplevelse."

Appar kan fortfarande genom On Demand-resurser ta emot upp till 20 GB extra innehåll i App Store. När du köper en Apple TV kan du välja mellan 32 och 64 GB i internt lagringsutrymme. Restriktionen var till en början ett sätt för Apple att försäkra sig om att användare inte fyllde lagringen alldeles för fort. När nu fjärde generationens Apple TV har funnits ute i strax över ett år väljer alltså Apple att skrota strategin med att appar måste vara väldigt utrymmessnåla.

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.