Rykte: Samsung gör böjbar mobil

Enligt rykten kommer Samsung lansera en böjbar mobiltelefon under tredje kvartalet i år.

I juni förra året rapporterade 99mac uppgifter om att #Samsung kommer släppa en böjbar telefon under 2017. Redan 2015 ryktades det om att Samsung påbörjat ett projekt att ta fram en böjbar skärm. Nu rapporterar The Korean Herald att Samsungs vikbara telefon mycket riktigt kommer 2017, under årets tredje kvartal. En väl insatt källa uppger till tidningen att:

”Samsung kommer rulla ut mer än hundratusen vikbara enheter under det tredje kvartalet.”

Initialt ska Samsung ha arbetat med att göra mobiler som viks inåt, så att skärmen göms när telefonen är ihopvikt. I augusti ska Samsung enligt källan ha ändrat taktik och börjat arbeta med att ta fram en telefon som viks utåt, eftersom det kan upplevas som frustrerande att behöva vilka upp skärmen varje gång mobilen ska användas.

Rapporten uppger dock att Samsung ännu inte helt bestämt sig för att lansera telefonen i år eller om de kommer att vänta på grund av lönsamhetsproblem. Samsung är heller inte ensamma om att vilja göra en vikbar telefon. Enligt The Korean Herald förväntas LG lansera en liknande mobil under året och även Apple experimenterar enligt rykten med en böj- och vikbar skärm.

Kommentarer
10 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!