Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Samsung släpper telefoner med böjbara skärmar nästa år

Nya rykten kring Samsungs telefoner med böjbara skärmar har återigen börjat florera på nätet. Det talas om två stycken enheter som ska släppas redan nästa år.

Så tidigt som i början av 2015 rapporterades det om Samsungs Project Valley, kodnamnet för Samsungs projekt gällande telefoner med böjbara skärmar. Sedan dess har det med jämna mellanrum talats om projektet från olika håll och nu är det återigen på agendan då #Samsung ryktas släppa telefoner med tekniken redan nästa år.

Källan till ryktet är amerikanska Bloomberg Technology som rapporterar om att de fått uppgifter från personer som har "stor insikt i frågan". Dessa personer menar att Samsung arbetar på två stycken enheter med böjbara och ihopfällbara OLED-skärmar.

En enheter det talas om är en telefon på fem tum som går att vika ihop på mitten, medan den andra ska gå att använda som både telefon och surfplatta då den fem tum stora skärmen ska gå att rulla ut till en åtta tums surfplatta.

Det talas om en utannonsering redan i februari nästa år under Mobile World Congress i Barcelona med ett släppdatum senare under 2017.

Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.