Tim Cook lovar nya stationära Mac-datorer

I ett meddelande till Apples styrelse försäkrar företagets vd Tim Cook att nya stationära Mac-datorer är på väg.

I oktober höll #Apple ett event där nya bärbara datorer i Macbook Pro-familjen presenterades. Detta innebar slutet på en ovanligt lång period utan uppdateringar av datorn Mac.

Något som inte visades i oktober var nya modeller av de stationära datorerna #Imac, Mac Pro och Mac Mini. I ett meddelande till Apples styrelse som Techcrunch fått tag på intygar Tim Cook att stationära datorer är på väg. Han skriver:

– Vissa personer i media har ställt frågan om vi bryr oss om stationära datorer. Om det finns någon tvekan om det bland våra team, låt mig vara väldigt tydlig: Vi har suveräna stationära datorer planerade. Ingen behöver oroa sig för det.

Cook uppger vidare att stationära datorer är strategiskt viktigt för Apple, eftersom de kan erbjuda en prestanda som är "viktig" för många kunder och "kritisk" för somliga. Cook skriver att den senaste modellen av Imac 5K är den bästa stationära dator Apple någonsin gjort.

Kommentarer
12 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!