Rykte: Samsung Galaxy S8 slopar hörlurskontakten

Apple pensionerade hörlurskontakten med Iphone 7, och enligt nya rykten går Samsung samma väg med sin kommande Galaxy S8.

Förhandsrykten runt Samsungs kommande flaggskeppsmobil Samsung Galaxy S8 har cirkulerat hela hösten. Tidigare uppgifter har hävdat att mobilen får dubbla kameralinser och en bildskärm med funktion liknande Apples 3D Touch. Rykten uppger också att skärmen kommer att täcka nästan hela framsidan vilket innebär att den fysiska hemknappen tas bort, samt att mobilen kommer att släppas i två storlekar.

Många av dessa funktioner har redan dykt upp hos Samsungs huvudkonkurrent Apple, och enligt ett nytt rykte kommer #Galaxy S8 följa Iphone i ytterligare ett avseende, nämligen frånvaron av en hörlurskontakt. Det rapporterar Sam Mobile, men uppger inte några källor för informationen. Hörlurar med den äldre anslutningen lär gå att ansluta med en adapter till USB Type-C som telefonen kommer att använda. Det är dock oklart om #Samsung kommer att skicka med en sådan adapter.

Samsung väntas presentera Galaxy S8 i februari nästa år, i samband med mässan Mobile World Congress i Barcelona.

Kommentarer
39 svar

Nu finns Googles Kalender att ladda ner till Ipad. Appen är optimerad för den större arbetsytan men liknar på många sätt Iphone-versionen.

Ny statistik från analysföretaget Verto visar att Apple Music är tjänsten med flest unika lyssnare under februari, medan Youtube Music har högst andel engagerade användare.

Fulkultur är tillbaka, och nu handlar det om hemska monster och farliga bestar. Eller kanske missförstådda och annorlunda individer?

Med basstationen Connect Home vill Samsung ge kontroll över det smarta hemmet, även för den som inte är hemma.

Med tillbehöret Samsung Dex förvandlas mobilen Galaxy S8 till en stationär dator.

Under sitt Unpacked-event presenterar Samsung en ny version av kameran Gear 360, med 4K-upplösning och livesändning.