Rykte: Samsung Galaxy S8 slopar hörlurskontakten

Apple pensionerade hörlurskontakten med Iphone 7, och enligt nya rykten går Samsung samma väg med sin kommande Galaxy S8.

Förhandsrykten runt Samsungs kommande flaggskeppsmobil Samsung Galaxy S8 har cirkulerat hela hösten. Tidigare uppgifter har hävdat att mobilen får dubbla kameralinser och en bildskärm med funktion liknande Apples 3D Touch. Rykten uppger också att skärmen kommer att täcka nästan hela framsidan vilket innebär att den fysiska hemknappen tas bort, samt att mobilen kommer att släppas i två storlekar.

Många av dessa funktioner har redan dykt upp hos Samsungs huvudkonkurrent Apple, och enligt ett nytt rykte kommer #Galaxy S8 följa Iphone i ytterligare ett avseende, nämligen frånvaron av en hörlurskontakt. Det rapporterar Sam Mobile, men uppger inte några källor för informationen. Hörlurar med den äldre anslutningen lär gå att ansluta med en adapter till USB Type-C som telefonen kommer att använda. Det är dock oklart om #Samsung kommer att skicka med en sådan adapter.

Samsung väntas presentera Galaxy S8 i februari nästa år, i samband med mässan Mobile World Congress i Barcelona.

Kommentarer
39 svar

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.