Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 7 börjar brinna - förstör bil

En Iphone 7-användare i Australien har fått sin bil förstörd efter att telefonen legat under en hög kläder som fattat eld.

Det är inte bara Samsungs Galaxy Note 7 som blir överhettad och fattar eld, även enstaka fall av Iphone-mobiler har rapporterats under årens lopp. Nu har ett fall rapporterats i Australien, där surfaren Mat Jones fick sin bil förstörd efter att hans #Iphone 7 legat under en hög kläder som fattat eld. Detta rapporterar Yahoo 7 News.

Enligt Jones förvarades telefonen under kläderna i bilen medan han tog en surftur. När han kom tillbaka var bilen fylld av rök. Mat Jones står nu utan både telefon och bil, och säger att han är helt säker på att det är hans en vecka gamla Iphone 7 som är orsaken till branden. Han påstår också att han varken har tappat den eller använt en laddare från tredje part.

Apple har inte kommenterat det inträffade mer än genom att säga att de är medvetna om rapporten, och undersöker det hela.

Kommentarer
42 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.