Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

11 timmar för att koka te med "smart" vattenkokare

Mark Rittman skulle försöka koka te med sin smarta vattenkokare, något som visade sig vara lättare sagt än gjort. Elva timmar senare fick Rittman sitt varma tevatten.

Allt fler saker blir smarta i vår omgivning från mobiler och klockor till tvättmaskiner och kylskåp. Tanken är att dessa smarta produkter ska underlätta vår tillvaro. Tji fick Mark Rittman som hade köpt en Smarter Ikettle, en Wifi-uppkopplad smart tekokare som enligt Smarters webbplats ska göra att du aldrig mer behöver hänga i köket och vänta på att vattnet ska bli varmt. De skriver på sin hemsida:

”Det är otroligt vad du kan göra med all tid du får över”

Rittman vaknade och skulle värma tevattnet i den smarta vattenkokaren, vilket visade sig vara lättare sagt än gjort. I en hisnande följetong kunde Twitteranvändare följa Rittmans misslyckade försök att koka vatten med den smarta kannan. Först återställdes den trådlösa basstationen om och om igen, och flera timmar senare kunde kannan och basstationen inte längre finna varandra.

Men skam den som ger sig, Rittman forsatte försöka koka sitt tevatten i kannan och när läget verkade ljusna och basstationen och kannan tillslut hade funnit varandra behövde han endast kalibrera kannan innan användning. Då ändrade sig kannan, och kontakten bröts. Efter många vändor fram och tillbaka fick till slut Mark Rittman sitt varma vatten strax efter midnatt.

Skriven av Amanda Reventlid

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.