Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mer reklam i Googles kartor

Google laddar för att införa stöd för riktade annonser i sina karttjänster, samt sponsrade platser och utrymme för särskilda erbjudanden från butiker.

Den som förlitar sig på Google Maps för att hitta rätt kan snart komma att få mer information och erbjudanden från lokala affärsverksamheter. På sin Adwords-blogg skriver Google att karttjänsterna får stöd för lokala annonser vid platssökningar. Sridhar Ramaswamy på Google skriver:

– Nästan en tredjedel av alla mobila sökningar är kopplade till en plats. Människors världar online och offline krockar – oavsett om du undersöker restauranger till middagen på fredag kväll eller letar efter en butik som säljer gummistövlar i din storlek.

Med hjälp av lokala tillägg kan annonser kopplas till specifika sökningar inom ett geografiskt område, vilket ger butiker möjlighet att visa upp sin verksamhet när det är relevant för sökningen. #Google undersöker också möjligheten att införa sponsrade platser på kartan i form av knappnålar, och en mer utökad presentation av butiker med plats för dess sortiment och kunderbjudanden.

Namn
Google Maps
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Google, Inc.
Version
4.19.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch, Android-enheter.
Språk
Svenska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, arabiska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska (hongkong), koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska bokmål, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, spanska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska
Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.