Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebble lanserar nya klockor på Kickstarter

Pebble presenterar två nya smarta klockor, Pebble 2 och Pebble Time 2. Klockorna mäter puls och med nya tillbehöret Core kan användare lämna mobilen hemma och ändå vara uppkopplade via 3G.

Nedräknaren på #Pebbles webbplats har nått noll och med det presenterar företaget två nya modeller av sina smarta klockor. Pebble 2 och Pebble Time 2. Nytt är att klockorna numera mäter användarens puls och med det nya tillbehöret Core – en liten fyrkantig pryl som kan fästas i kläderna eller nyckelringen – kan användare lämna mobilen hemma och ändå vara uppkopplade via 3G.

Båda klockorna kommer med uppdaterade mjukvaror för att hålla koll på hälsan och är vattentäta ned till 30 meter. Det fungerar med andra ord utmärkt att simma med dem. Pebble 2 har upp till sju dagars batteritid medan Time 2 har upp till tio dagar.

Pebble 2 kommer med en svartvit skärm och kostar från 99 dollar, medan Pebble Time 2 har en större färgskärm och kostar från 169 dollar.

Det lilla tillbehöret Core matas med ett micro-SIM och erbjuder 3G-uppkoppling till Pebble-klockorna så att mobilen kan lämnas hemma under löprundan. Enheten kostar från 69 dollar och kan strömma musik från Spotify, hålla koll på din löprunda med GPS, spela in röstanteckningar och skicka ett nöd-sms om det skulle behövas.

Core har stöd för populära träningsappar som Runkeeper och Strava för att nämna några.

Pebble 2 och Time 2 samt tillbehöret Core kan för närvarande förbeställas via Kickstarter. Insamlingsmålet är satt till en miljon dollar och Pebble har i skrivande stund fått in snart 400 000 dollar med 36 dagar kvar.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.